Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepe’ye Dev Kent Meydanı

KÜLTÜR 07.08.2018 - 13:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2053+ kez okundu.
 

Kartepe’ye Dev Kent Meydanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesindeki kent meydanı çalışmalarını hızla sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesinde kent meydanı çalışması yapıyor.Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki yapımı devam eden kent meydanı çalışmaları 30 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. Kartepe Kent Meydanı Gebze, Dilovası, Başiskele, Karamürsel ve İzmit’ten sonra ilçelere kazandırılan altıncı meydan olacak.Kent meydanı çalışması Kartepe Belediyesi Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası’nı kapsayacak şekilde yapılıyor. SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Saha çalışmaları süren meydanda stabilize serim işleri ve menfez betonarme imalatı devam ediyor.Betonarme işleri yapımı süren kafelerin çelik imalatına başlanacak. 100 metrelik kısmın tamamı biterken kalan 100 metrenin 25 metresinegrobetonu atıldı. 75 metrenin perde imalatı isesürüyor.Belediye ve Kaymakamlık arası taş dolgu yapılarak sıkılaştırma işlemi tamamlandı. 3 KAFETERYASI BULUNUYOR İçerisinde sosyal donatı alanlarının yer alacağı Kartepe Kent Meydanı projesi içerisindesosyal alanlar da yer alacak. Meydanda her biri 109 metrekare olmak üzere 3 adet kafeterya, 2 adet animasyonlu süs havuzu bulunacak.Meydan amfiler,çeşitli ağaç ve bitki görselleri arasına kurulacak oturma bankları ile renklendirilecek. GRANİT VE BAZALT ZEMİN Yer yer yeşil alanların bulunacağı meydanda ağaçlar için otomatik sulama sistemi bulunacak. Meydanın zemin kaplaması olarak doğal taşlardan granit ve bazalt plak taşlar kullanılacak. Meydanın mimari yapısını destekleyen dekoratif aydınlatma elemanları ile aydınlatma yapılacak.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesindeki kent meydanı çalışmalarını hızla sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesinde kent meydanı çalışması yapıyor.Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki yapımı devam eden kent meydanı çalışmaları 30 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. Kartepe Kent Meydanı Gebze, Dilovası, Başiskele, Karamürsel ve İzmit’ten sonra ilçelere kazandırılan altıncı meydan olacak.Kent meydanı çalışması Kartepe Belediyesi Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası’nı kapsayacak şekilde yapılıyor.

SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Saha çalışmaları süren meydanda stabilize serim işleri ve menfez betonarme imalatı devam ediyor.Betonarme işleri yapımı süren kafelerin çelik imalatına başlanacak. 100 metrelik kısmın tamamı biterken kalan 100 metrenin 25 metresinegrobetonu atıldı. 75 metrenin perde imalatı isesürüyor.Belediye ve Kaymakamlık arası taş dolgu yapılarak sıkılaştırma işlemi tamamlandı.

3 KAFETERYASI BULUNUYOR

İçerisinde sosyal donatı alanlarının yer alacağı Kartepe Kent Meydanı projesi içerisindesosyal alanlar da yer alacak. Meydanda her biri 109 metrekare olmak üzere 3 adet kafeterya, 2 adet animasyonlu süs havuzu bulunacak.Meydan amfiler,çeşitli ağaç ve bitki görselleri arasına kurulacak oturma bankları ile renklendirilecek.

GRANİT VE BAZALT ZEMİN

Yer yer yeşil alanların bulunacağı meydanda ağaçlar için otomatik sulama sistemi bulunacak. Meydanın zemin kaplaması olarak doğal taşlardan granit ve bazalt plak taşlar kullanılacak. Meydanın mimari yapısını destekleyen dekoratif aydınlatma elemanları ile aydınlatma yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.