Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

‘Kartepe Zirvesi’ne ilk kar düştü

YAŞAM 25.10.2018 - 14:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2209+ kez okundu.
 

‘Kartepe Zirvesi’ne ilk kar düştü

Kocaeli’nin zirve noktası ve Türkiye’nin sayılı kayak merkezlerinden biri olan Kartepe ilçesine yılın ilk karı yağdı.

Kocaeli’nin zirve noktası ve Türkiye’nin sayılı kayak merkezlerinden biri olan Kartepe ilçesine yılın ilk karı yağdı. Kocaeli bölgesinin en yüksek kesimi olan Kartepe ilçesine yılın ilk karı düştü. Yarın başlayacak olan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılacağı ’Göç, Mültecilik ve İnsanlık’’ ana temalı Kartepe Zirvesi 2018 öncesi yağan kar vatandaşları sevindirdi. 3 gün sürecek Zirve’nin düzenleneceği Green Park Resort Otel ve Kayak Merkezi’nde hava sıcaklığı sıfırın altına kadar düştü. ÇAVUŞOĞLU VE SOYLU ZİRVE’DE OLACAK Kartepe’nin zirvesinde akşama kadar etkili olan yağmur, gece yarısından itibaren yerini kara bıraktı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılacağı Kartepe Zirvesi öncesi Green Park Otel’in çevresi karla kaplandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı kar ekipleri Kartepe’de gece yarısı etkili olan kar yağışına karşı teyakkuzda bekledi.  
Kocaeli’nin zirve noktası ve Türkiye’nin sayılı kayak merkezlerinden biri olan Kartepe ilçesine yılın ilk karı yağdı.

Kocaeli’nin zirve noktası ve Türkiye’nin sayılı kayak merkezlerinden biri olan Kartepe ilçesine yılın ilk karı yağdı.

Kocaeli bölgesinin en yüksek kesimi olan Kartepe ilçesine yılın ilk karı düştü. Yarın başlayacak olan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılacağı ’Göç, Mültecilik ve İnsanlık’’ ana temalı Kartepe Zirvesi 2018 öncesi yağan kar vatandaşları sevindirdi. 3 gün sürecek Zirve’nin düzenleneceği Green Park Resort Otel ve Kayak Merkezi’nde hava sıcaklığı sıfırın altına kadar düştü.

ÇAVUŞOĞLU VE SOYLU ZİRVE’DE OLACAK

Kartepe’nin zirvesinde akşama kadar etkili olan yağmur, gece yarısından itibaren yerini kara bıraktı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılacağı Kartepe Zirvesi öncesi Green Park Otel’in çevresi karla kaplandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı kar ekipleri Kartepe’de gece yarısı etkili olan kar yağışına karşı teyakkuzda bekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.