Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepeli Atar Ailesi 3 Kuşaktır Bisiklet Kullanıyor

YAŞAM 24.09.2019 - 12:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2495+ kez okundu.
 

Kartepeli Atar Ailesi 3 Kuşaktır Bisiklet Kullanıyor

KOBİDOS Başkan Yardımcısı Tuğbert Atar, babası ve kızıyla her hafta pedal çeviriyor.

2015 yılında kurulan Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (KOBİDOS) yaptığı çalışmalarla birçok STK’ya örnek oluyor. KOBİDOS Başkan Yardımcısı Tuğberk Atar, babası ve kızıyla birlikte bisiklet sevdalısı olmalarıyla dikkat çekiyor.   BABA OĞUL AYNI TAKIMDA Atar ailesinden baba Erkan Atar, 1974-75 yılları arasında Brisa Bisiklet Takımı’nda pedal çevirirken, oğlu Tuğberk Atar ise 1997-98 yılları arasında aynı kulüpte yer aldı. Emekli olmasına karşın yaşama sevinci kaybetmeyen baba Atar, oğlu ve torunuyla pedal çevirmekten büyük keyif aldığını dile getiriyor.  HERKESİ BEKLİYORUZ Özel bir firma da proje sorumlusu olan aynı zamanda KOBİDOS Başkan Yardımcısı oğul Tuğberk Atar, “Bulduğum her fırsatta ailemle birlikte pedal çevirmekte büyük keyif alıyorum. Babam ve kızım ile birlikte her hafta bisiklet biniyoruz. Bisiklet sevdamızı KOBİDOS bünyesinde de gittiğimiz her yere götürüyoruz. STK’lar arasında en aktif çalışan derneklerden birisiyiz. Ruhsal ve bedensel sağlığımız için düzenlediğimiz bütün etkinliklere herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  
KOBİDOS Başkan Yardımcısı Tuğbert Atar, babası ve kızıyla her hafta pedal çeviriyor.

2015 yılında kurulan Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (KOBİDOS) yaptığı çalışmalarla birçok STK’ya örnek oluyor. KOBİDOS Başkan Yardımcısı Tuğberk Atar, babası ve kızıyla birlikte bisiklet sevdalısı olmalarıyla dikkat çekiyor.  

BABA OĞUL AYNI TAKIMDA

Atar ailesinden baba Erkan Atar, 1974-75 yılları arasında Brisa Bisiklet Takımı’nda pedal çevirirken, oğlu Tuğberk Atar ise 1997-98 yılları arasında aynı kulüpte yer aldı. Emekli olmasına karşın yaşama sevinci kaybetmeyen baba Atar, oğlu ve torunuyla pedal çevirmekten büyük keyif aldığını dile getiriyor. 

HERKESİ BEKLİYORUZ

Özel bir firma da proje sorumlusu olan aynı zamanda KOBİDOS Başkan Yardımcısı oğul Tuğberk Atar, “Bulduğum her fırsatta ailemle birlikte pedal çevirmekte büyük keyif alıyorum. Babam ve kızım ile birlikte her hafta bisiklet biniyoruz. Bisiklet sevdamızı KOBİDOS bünyesinde de gittiğimiz her yere götürüyoruz. STK’lar arasında en aktif çalışan derneklerden birisiyiz. Ruhsal ve bedensel sağlığımız için düzenlediğimiz bütün etkinliklere herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.