Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepeli Zehra Anneden Askerimize Destek

YAŞAM 10.10.2018 - 14:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1376+ kez okundu.
 

Kartepeli Zehra Anneden Askerimize Destek

98 yaşında Kartepeli Zehra İpekoğlu, Batman’da hain saldırı sonrasında şehit olan 8 kahraman asker için Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

98 yaşında Kartepeli Zehra İpekoğlu, Batman’da hain saldırı sonrasında şehit olan 8 kahraman asker için Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Batman’da bölücü terör örgütü PKK tarafından 8 kahramanın şehit olduğunu öğrenen Kartepe Ataevler Mahallesinde ikamet eden 98 yaşındaki Tokatlı Gazi Veli Çavuşun kızı Zehra İpekoğlu, Kartepe İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya’yı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Gazi kızı İpekoğlu “Ne yaparlarsa yapsınlar ülkemizi bölmeyecekler” dedi. ZEHRA ANNEDEN MEHMETÇİĞE MORAL Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projeleri arasında yer alan Alo Evlat, Kartepe’de ikamet eden 98 yaşında ki Tokatlı Gazi Veli Çavuş’un kızı Zehra İpekoğlu’na 7/24 hizmet veriyor. Batman’dan gelen şehit haberi sonrasında Alo Evlat ekibini arayan Gazi kızı Zehra anne, Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı’na gitmek istediğini söyledi. Hemen harekete geçen Alo Evlat ekibi Zehra anneyi evinden alarak İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya ile bir araya getirdi.   ÜLKEMİZİ KİMSE BÖLEMEZ Buğulu gözlerle Kartepe İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya’ya başsağlığı dileyen 98 yaşında ki Zehra İpekoğluj “Ülkemizin bekası için binlerce can verildi. Bayrak inmesin, ezan dinmesin diye binlerce Mehmetçik şahadet şerbetini içti. Ülkemiz üzerinde kirli emelleri olanlar istediklerine ulaşamayacaklar. Bizler bir ölür bin diriliriz. Askerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu hainlerin tasmalarını elinde tutanlarda cezalarını göreceklerdir” şeklinde konuştu.    ASKER MİLLET BİRDİR Zehra annenin ziyaretine teşekkür eden İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya, “Milletimiz her zaman etle tırnak gibidir. Askerimiz, polisimiz, milletimizin bu birlikteliğini kimse bozamaz, buna izin verilmeyecektir. Askerimizle yüz yüze gelemeyen hainler böyle tuzaklar kuruyorlar. Türk milletinin bir kez daha ciğer yandı. Ülkemiz genelinde bu hainlere karşı sonuna kadar mücadele edilmektedir. Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda İlçe Komutanı Kaya, şanlı Türk Bayrağı rozetini kendi elleriyle Zehra annenin yakasına taktı. 98 yaşında ki Zehra annede her zaman askerimiz için dua ettiğini, her daim yanlarında olduğunu söyledi.  
98 yaşında Kartepeli Zehra İpekoğlu, Batman’da hain saldırı sonrasında şehit olan 8 kahraman asker için Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

98 yaşında Kartepeli Zehra İpekoğlu, Batman’da hain saldırı sonrasında şehit olan 8 kahraman asker için Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Batman’da bölücü terör örgütü PKK tarafından 8 kahramanın şehit olduğunu öğrenen Kartepe Ataevler Mahallesinde ikamet eden 98 yaşındaki Tokatlı Gazi Veli Çavuşun kızı Zehra İpekoğlu, Kartepe İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya’yı ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Gazi kızı İpekoğlu “Ne yaparlarsa yapsınlar ülkemizi bölmeyecekler” dedi.

ZEHRA ANNEDEN MEHMETÇİĞE MORAL

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projeleri arasında yer alan Alo Evlat, Kartepe’de ikamet eden 98 yaşında ki Tokatlı Gazi Veli Çavuş’un kızı Zehra İpekoğlu’na 7/24 hizmet veriyor. Batman’dan gelen şehit haberi sonrasında Alo Evlat ekibini arayan Gazi kızı Zehra anne, Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı’na gitmek istediğini söyledi. Hemen harekete geçen Alo Evlat ekibi Zehra anneyi evinden alarak İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya ile bir araya getirdi.  

ÜLKEMİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Buğulu gözlerle Kartepe İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya’ya başsağlığı dileyen 98 yaşında ki Zehra İpekoğluj “Ülkemizin bekası için binlerce can verildi. Bayrak inmesin, ezan dinmesin diye binlerce Mehmetçik şahadet şerbetini içti. Ülkemiz üzerinde kirli emelleri olanlar istediklerine ulaşamayacaklar. Bizler bir ölür bin diriliriz. Askerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu hainlerin tasmalarını elinde tutanlarda cezalarını göreceklerdir” şeklinde konuştu.   

ASKER MİLLET BİRDİR

Zehra annenin ziyaretine teşekkür eden İlçe Jandarma Komutanı Kadir Kaya, “Milletimiz her zaman etle tırnak gibidir. Askerimiz, polisimiz, milletimizin bu birlikteliğini kimse bozamaz, buna izin verilmeyecektir. Askerimizle yüz yüze gelemeyen hainler böyle tuzaklar kuruyorlar. Türk milletinin bir kez daha ciğer yandı. Ülkemiz genelinde bu hainlere karşı sonuna kadar mücadele edilmektedir. Askerlerimizin kanı yerde kalmayacak” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda İlçe Komutanı Kaya, şanlı Türk Bayrağı rozetini kendi elleriyle Zehra annenin yakasına taktı. 98 yaşında ki Zehra annede her zaman askerimiz için dua ettiğini, her daim yanlarında olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.