Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kaşkaldere Mesire Alanı bakımdan geçti

YAŞAM 09.10.2019 - 12:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2029+ kez okundu.
 

Kaşkaldere Mesire Alanı bakımdan geçti

Derince Kaşkaldere Mesire alanında bulunan çocuk oyun grupları ve fitness alanlarında onarım ve tadilat çalışması yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dinlenip stres attığı park, bahçe ve mesire alanlarının onarım ve tadilat çalışmalarını düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Derince Kaşkaldere Mesire Alanı’nda bulunan çocuk oyun gruplarının zemininde ve fitness aletlerinde onarım ve tadilat yapıldı. Bu doğrultuda bin 170 metrekare alanın kauçuk zemininin tadilatı gerçekleştirildi. ZEMİN TADİLATI YAPILDI Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, mesire alanında bulunan kauçuk zeminin deforme olmuş kısımlarının onarımı yapıldı. 1,2 ve 3. etaplardaki oyun grubu ve fitness alanlarındaki kauçuk zeminlerin bin 170 metrekaresindeki zemin baştan aşağıya yenilendi. Ekipler kauçuk zeminlerdeki bozulan ve eskiyen parçaları kaldırarak yerine yenilerini koydu.      FİTNESS ALETLERİ ONARILDI Öte yandan 12 adet fitness takımında bozulan ve çalışmayan aletlerin onarımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen onarım çalışmaları ile vatandaşların oyun grupları ve fitness alanlarından sorunsuz bir şekilde hizmet almaları sağlandı. İl genelindeki park, bahçe, mesire alanı ve diğer yerlerdeki oyun grupları ve fitness alanlarında yapılan onarımlarla vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.    
Derince Kaşkaldere Mesire alanında bulunan çocuk oyun grupları ve fitness alanlarında onarım ve tadilat çalışması yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dinlenip stres attığı park, bahçe ve mesire alanlarının onarım ve tadilat çalışmalarını düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Derince Kaşkaldere Mesire Alanı’nda bulunan çocuk oyun gruplarının zemininde ve fitness aletlerinde onarım ve tadilat yapıldı. Bu doğrultuda bin 170 metrekare alanın kauçuk zemininin tadilatı gerçekleştirildi.

ZEMİN TADİLATI YAPILDI

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda, mesire alanında bulunan kauçuk zeminin deforme olmuş kısımlarının onarımı yapıldı. 1,2 ve 3. etaplardaki oyun grubu ve fitness alanlarındaki kauçuk zeminlerin bin 170 metrekaresindeki zemin baştan aşağıya yenilendi. Ekipler kauçuk zeminlerdeki bozulan ve eskiyen parçaları kaldırarak yerine yenilerini koydu.    

 FİTNESS ALETLERİ ONARILDI

Öte yandan 12 adet fitness takımında bozulan ve çalışmayan aletlerin onarımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen onarım çalışmaları ile vatandaşların oyun grupları ve fitness alanlarından sorunsuz bir şekilde hizmet almaları sağlandı. İl genelindeki park, bahçe, mesire alanı ve diğer yerlerdeki oyun grupları ve fitness alanlarında yapılan onarımlarla vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.