Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kayalı adaylığını AK Parti'nin helvasını dağıtarak açıkladı

SİYASET 08.05.2018 - 00:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2856+ kez okundu.
 

Kayalı adaylığını AK Parti'nin helvasını dağıtarak açıkladı

CHP Körfez İlçe eski Başkanı Tuğman Kayalı, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Adaylık açıklamasında katılımcılara helva dağıtan Kayalı, “Bu helva AKP’nin helvası. AKP’nin helvasını yiyeceğiz” dedi

CHP Körfez İlçe eski Başkanı Tuğman Kayalı, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimde CHP milletvekili aday adaylığını il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla duyurdu. Kayalı’nın adaylık açıklamasına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Adaylık açıklamasında katılımcılara helva dağıtan Kayalı, “Bu helva AKP’nin helvası. AKP’nin helvasını yiyeceğiz” dedi. AKP’Yİ DEVİRMEK BİZLERİN GÖREVİ Adaylık açıklamasında konuşan CHP Körfez İlçe eski Başkanı Tuğman Kayalı, “2 Şubat’tan itibaren CHP her gün seçim olacakmış gibi çalıştı. Yolsuzlukta Dünya sıralamasında en önceyiz. Yoksulluk sıralamasında ve yasaklar sıralamasında en önlerdeyiz. AKP 3Y ile mücadelede sınıfta kalmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ilalebet payidar kalacaktır. Bu sözü seçim beyannamesi olarak AKP Genel Başkanı söylüyor. Bunu yapsa 16 yıldır zaten yapardı. AKP’yi devirmek bizlerin görevidir” diye konuştu. AKP’Yİ DEVİRİP CHP’Yİ KURACAĞIZ Kayalı, “Ülkemizde ciddi sorunlar var. Bu tahribatı engellemeliyiz. Bu tahribatı onaracak ekibin içinde olmak istiyorum bu nedenle milletvekilliğine aday oldum. Seçime çok az zaman kaldı çok az kaldı. İlçe örgütlerimizde gerekli çalışmalara katılmalıyız. Kendi mahallemizde kurulacak sandıklarda görev almalıyız. Sandıklarda en az 3 kişiye ihtiyacımız var. Bu da 10 bin kişi demektir. Toplam oyumuz 300 bine yakın. Sokaktaki arkadaşlara ulaşamama sorunumuz var. Ben inanıyorum biz bu işi başarırız. Hep birlikte AKP’yi devirip CHP’yi kurarız” şeklinde konuştu. TUĞMAN KAYALI KİMDİR? 1958 yılında Sivas’ta dünya geldi. 1965 yılında Kocaeli’ye geldi. Ankara Gazi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. Uzun yıllar TÜPRAŞ’ta çalıştı ve emekli oldu. 1980 öncesi devrimci faaliyetlerde görevler yaptı. Kocaelispor’un kongre üyesi. 2009 yılında 5 yıl Körfez meclis üyeliği yaptı. Daha sonra Körfez ilçe başkanlığı yaptı. Parti okulunda resmi eğitmenlik yapıyor.
CHP Körfez İlçe eski Başkanı Tuğman Kayalı, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Adaylık açıklamasında katılımcılara helva dağıtan Kayalı, “Bu helva AKP’nin helvası. AKP’nin helvasını yiyeceğiz” dedi

CHP Körfez İlçe eski Başkanı Tuğman Kayalı, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimde CHP milletvekili aday adaylığını il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla duyurdu. Kayalı’nın adaylık açıklamasına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Adaylık açıklamasında katılımcılara helva dağıtan Kayalı, “Bu helva AKP’nin helvası. AKP’nin helvasını yiyeceğiz” dedi.

AKP’Yİ DEVİRMEK BİZLERİN GÖREVİ
Adaylık açıklamasında konuşan CHP Körfez İlçe eski Başkanı Tuğman Kayalı, “2 Şubat’tan itibaren CHP her gün seçim olacakmış gibi çalıştı. Yolsuzlukta Dünya sıralamasında en önceyiz. Yoksulluk sıralamasında ve yasaklar sıralamasında en önlerdeyiz. AKP 3Y ile mücadelede sınıfta kalmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ilalebet payidar kalacaktır. Bu sözü seçim beyannamesi olarak AKP Genel Başkanı söylüyor. Bunu yapsa 16 yıldır zaten yapardı. AKP’yi devirmek bizlerin görevidir” diye konuştu.

AKP’Yİ DEVİRİP CHP’Yİ KURACAĞIZ
Kayalı, “Ülkemizde ciddi sorunlar var. Bu tahribatı engellemeliyiz. Bu tahribatı onaracak ekibin içinde olmak istiyorum bu nedenle milletvekilliğine aday oldum. Seçime çok az zaman kaldı çok az kaldı. İlçe örgütlerimizde gerekli çalışmalara katılmalıyız. Kendi mahallemizde kurulacak sandıklarda görev almalıyız. Sandıklarda en az 3 kişiye ihtiyacımız var. Bu da 10 bin kişi demektir. Toplam oyumuz 300 bine yakın. Sokaktaki arkadaşlara ulaşamama sorunumuz var. Ben inanıyorum biz bu işi başarırız. Hep birlikte AKP’yi devirip CHP’yi kurarız” şeklinde konuştu.

TUĞMAN KAYALI KİMDİR?
1958 yılında Sivas’ta dünya geldi. 1965 yılında Kocaeli’ye geldi. Ankara Gazi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. Uzun yıllar TÜPRAŞ’ta çalıştı ve emekli oldu. 1980 öncesi devrimci faaliyetlerde görevler yaptı. Kocaelispor’un kongre üyesi. 2009 yılında 5 yıl Körfez meclis üyeliği yaptı. Daha sonra Körfez ilçe başkanlığı yaptı. Parti okulunda resmi eğitmenlik yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.