Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kaza geçiren tilki tedaviye alındı

YAŞAM 11.02.2021 - 13:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2734+ kez okundu.
 

Kaza geçiren tilki tedaviye alındı

Belediye ekiplerince yaralı olarak bulunan tilki yaban hayatı kurtarma ve rehabilitasyon merkezinde tedaviye alındı.

Belediye ekiplerince yaralı olarak bulunan tilki yaban hayatı kurtarma ve rehabilitasyon merkezinde tedaviye alındı. Kandıra Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaralı bulduğu 1 yaşındaki tilki, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı. Alınan bilgilere göre Kandıra Duraklı Mahallesinde yol kenarında yaralı olarak bulunan tilki Zabıta ekiplerince alınarak Kocaeli Büyükehir Belediyesi Ormanya Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü. Veteriner hekimler tarafından iç kanaması şüphesi görülen tilkiye iç kanama önleyici ilaç , antibiyotik, vitamin ve mineral takviyeleri yapıldı.  Tedavi süreci başlatılan tilki tedavisinin ardından mikro çip ile kayıt altına alınarak bulunduğu yerde doğaya salınacak. Mikro çip uygulaması ile hayvanın türü, cinsiyeti, rengi, doğum tarihi, yaşı, yapılan aşılar, kullanılan ilaçlar ve uygulanan operasyonlar gibi bilgiler kayıt altına alınıyor.
Belediye ekiplerince yaralı olarak bulunan tilki yaban hayatı kurtarma ve rehabilitasyon merkezinde tedaviye alındı.

Belediye ekiplerince yaralı olarak bulunan tilki yaban hayatı kurtarma ve rehabilitasyon merkezinde tedaviye alındı.

Kandıra Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaralı bulduğu 1 yaşındaki tilki, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre Kandıra Duraklı Mahallesinde yol kenarında yaralı olarak bulunan tilki Zabıta ekiplerince alınarak Kocaeli Büyükehir Belediyesi Ormanya Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü.

Veteriner hekimler tarafından iç kanaması şüphesi görülen tilkiye iç kanama önleyici ilaç , antibiyotik, vitamin ve mineral takviyeleri yapıldı. 

Tedavi süreci başlatılan tilki tedavisinin ardından mikro çip ile kayıt altına alınarak bulunduğu yerde doğaya salınacak.

Mikro çip uygulaması ile hayvanın türü, cinsiyeti, rengi, doğum tarihi, yaşı, yapılan aşılar, kullanılan ilaçlar ve uygulanan operasyonlar gibi bilgiler kayıt altına alınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.