Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Keleşoğlu gövde gösterisi yaptı

SİYASET 13.05.2018 - 16:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1480+ kez okundu.
 

Keleşoğlu gövde gösterisi yaptı

AKP Körfez Kocaeli Milletvekili aday adaylarından olan ve siyasette ki tecrübeli isimler arasında yer alan Halil İbrahim Keleşoğlu, Tütünçiftlik sahilde Belediye Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltılı buluşma ile adeta gövde gösterisi yaptı.

Halil İbrahim Keleşoğlu tarafından düzenlenen tanıtım buluşmasına, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP İlçe Başkanı Şener Söğüt, ilçe yönetimi, mahalle muhtarları ve kalabalık gurup katıldı. Keleşoğlu yaptığı tanıtım konuşmasında, hizmet etmek amacıyla aday adayı olduğunu ve listede yer alsa da almasa da aynı şevkle çalışmaya devam edeceğini söyledi. Daha önceki seçimlerde de aday adayı olan Keleşoğlu, kendisinin tercih edileceğine inandığını ve halk arasında da aday olarak görmek isteyen kalabalık bir gurup tarafından destek aldığını belirtti. Keleşoğlu yaptığı konuşma ile kendisi ve düşündüğü çalışmaları hakkında bilgi vererek destek istedi. AKP Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, partinin her aday adayının kendileri için aynı önem ve değere sahip olduklarını ve Halil İbrahim Keleşoğlu’nun listede yer alması halinde kendisi ile başarı için çalışacaklarını söyledi. Kalabalık gurup yapılan kahvaltılı sohbet ve tanışma toplantısı sonrasında gurup resmi çektirerek adeta gövde gösterisi yaptılar.
AKP Körfez Kocaeli Milletvekili aday adaylarından olan ve siyasette ki tecrübeli isimler arasında yer alan Halil İbrahim Keleşoğlu, Tütünçiftlik sahilde Belediye Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltılı buluşma ile adeta gövde gösterisi yaptı.

Halil İbrahim Keleşoğlu tarafından düzenlenen tanıtım buluşmasına, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP İlçe Başkanı Şener Söğüt, ilçe yönetimi, mahalle muhtarları ve kalabalık gurup katıldı.

Keleşoğlu yaptığı tanıtım konuşmasında, hizmet etmek amacıyla aday adayı olduğunu ve listede yer alsa da almasa da aynı şevkle çalışmaya devam edeceğini söyledi. Daha önceki seçimlerde de aday adayı olan Keleşoğlu, kendisinin tercih edileceğine inandığını ve halk arasında da aday olarak görmek isteyen kalabalık bir gurup tarafından destek aldığını belirtti. Keleşoğlu yaptığı konuşma ile kendisi ve düşündüğü çalışmaları hakkında bilgi vererek destek istedi.

AKP Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, partinin her aday adayının kendileri için aynı önem ve değere sahip olduklarını ve Halil İbrahim Keleşoğlu’nun listede yer alması halinde kendisi ile başarı için çalışacaklarını söyledi. Kalabalık gurup yapılan kahvaltılı sohbet ve tanışma toplantısı sonrasında gurup resmi çektirerek adeta gövde gösterisi yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.