Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kemalettin Gün vefat etti

Vefat 19.05.2020 - 13:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2258+ kez okundu.
 

Kemalettin Gün vefat etti

Körfez Belediyesi’nden emekli Zabıta Memuru Kemalettin Gün vefat etti.

Körfez Belediyesi’nden emekli Zabıta Memuru Kemalettin Gün vefat etti. Körfez Hacıosman Mahallesi’nde ikamet eden ilçede geniş kesim tarafından tanınan 2 çocuk babası Kemalettin Gün (76) yakalandığı amansız kanser hastalığına yenik düşerek hayatını yitirdi. Evinde vefat eden Kemalettin Gün’ün cenazesi bugün saat  12.00 de Körfez Asri Mezarlığı’ndan alınarak İlimtepe Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Körfez Manşet Gazetesi Olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun
Körfez Belediyesi’nden emekli Zabıta Memuru Kemalettin Gün vefat etti.

Körfez Belediyesi’nden emekli Zabıta Memuru Kemalettin Gün vefat etti.

Körfez Hacıosman Mahallesi’nde ikamet eden ilçede geniş kesim tarafından tanınan 2 çocuk babası Kemalettin Gün (76) yakalandığı amansız kanser hastalığına yenik düşerek hayatını yitirdi.

Evinde vefat eden Kemalettin Gün’ün cenazesi bugün saat  12.00 de Körfez Asri Mezarlığı’ndan alınarak İlimtepe Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Körfez Manşet Gazetesi Olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.