Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kendini bir anda KÖPRÜDEN ATTI!

YAŞAM 08.01.2020 - 14:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2132+ kez okundu.
 

Kendini bir anda KÖPRÜDEN ATTI!

Körfez’de bir U.G. isimli bir şahıs bir anda D-100 karayolu üzerinde bulunan orta refüjden kendisini aşağı attı. Şahıs ağır yaralandı.

Körfez Tütünçiftlik Yeniyalı mahallesi Diş Hastanesi önünde yer alan orta refüj üzerinden kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi iddialara göre bir akrabasının gözleri önünde kendisini köprüden D-100 karayoluna attı. İddialara göre saat 12.45 sıralarında 95 Evler Köprülü kavşakta  bir akrabasıyla birlikte yaya yolundada yürüyen şahıs bir anda hızlı koştu ve battı çıktı üzerindeki köprünün parmaklıklarına tırmanarak kendisini yola bıraktı. Olayın görülmesi üzerine hemen 112'ye haber veren vatandaşlar yardım istediler olay yerine gelen sağlık ekipleri düştüğü yerde kafasından darbe alan ve ağır şekilde yaralanan şahsa Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüler. Bu sırada ağlayarak yardım isteyen akrabası polisler tarafından sakinleştirildi.
Körfez’de bir U.G. isimli bir şahıs bir anda D-100 karayolu üzerinde bulunan orta refüjden kendisini aşağı attı. Şahıs ağır yaralandı.

Körfez Tütünçiftlik Yeniyalı mahallesi Diş Hastanesi önünde yer alan orta refüj üzerinden kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi iddialara göre bir akrabasının gözleri önünde kendisini köprüden D-100 karayoluna attı.

İddialara göre saat 12.45 sıralarında 95 Evler Köprülü kavşakta  bir akrabasıyla birlikte yaya yolundada yürüyen şahıs bir anda hızlı koştu ve battı çıktı üzerindeki köprünün parmaklıklarına tırmanarak kendisini yola bıraktı.

Olayın görülmesi üzerine hemen 112'ye haber veren vatandaşlar yardım istediler olay yerine gelen sağlık ekipleri düştüğü yerde kafasından darbe alan ve ağır şekilde yaralanan şahsa Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüler.

Bu sırada ağlayarak yardım isteyen akrabası polisler tarafından sakinleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.