Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kendisini akademisyen olarak tanıtıp evli kadını kandırdı

ASAYİŞ 17.08.2019 - 17:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2470+ kez okundu.
 

Kendisini akademisyen olarak tanıtıp evli kadını kandırdı

Körfez’de, sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı evli olan bir kadını kandırarak, iddiaya göre bileziklerini alan ve ev kiralayıp, imam nikahı kıyan şahıs, foyası ortaya çıkınca şiddete başvurdu ve şikayet üzerine tutuklandı

Alınan bilgi ve iddialara göre U.Y. adlı şahıs kendisini akademisyen olarak tanıtıp sosyal paylaşım sitesinde kadınlarla arkadaşlık etmeye başladı. Evli ve iki çocuk annesi olan S.G. bu tuzağa düştü ve evini tek ederek U.Y. ile buluştu. Adapazarı’nda oturduğu ve bekar olduğu öğrenilen U.Y., bu buluşma sonrasında Körfez Yavuz Sultan Mahallesi’nde bir ev kiraladı. İddialara göre çeşitli yalanlarla kendisini iyi geliri olan akademisyen olarak tanıtan U.Y., kandırdığı kadının yanında getirdiği yaklaşık 60 bin lira değerindeki altın ve bileziklerini alarak bozdurdu, Derince’de bir cami imamına da imam nikahı kıydırıldı ve evin eşyaları alındı. TUTUKLANDI Yaklaşık 2 ay önce başlayan bu olay, genç kadının U.Y. yalan söylediğini anlamasıyla bozuldu ve kavgalar başladı. Bu arada, genç kadının iki çocuğu bölgedeki bir özel okula kaydettirildi. İddialara göre U.Y. foyası ortaya çıktıktan sonra S.G. ye kötü davranmaya ve darp etmeye başladı. Genç kadın, şiddetin başlamasıyla soluğu savcılıkta aldı ve ihbarda bulundu. Polis tarafından yakalanan U.Y. zorla alıkoyma, aldatarak dolandırma, cinsel taciz suçlamalarıyla çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı. U.Y. nin aynı yolla başka kadınları kandırdığı iddia ediliyor.
Körfez’de, sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı evli olan bir kadını kandırarak, iddiaya göre bileziklerini alan ve ev kiralayıp, imam nikahı kıyan şahıs, foyası ortaya çıkınca şiddete başvurdu ve şikayet üzerine tutuklandı

Alınan bilgi ve iddialara göre U.Y. adlı şahıs kendisini akademisyen olarak tanıtıp sosyal paylaşım sitesinde kadınlarla arkadaşlık etmeye başladı. Evli ve iki çocuk annesi olan S.G. bu tuzağa düştü ve evini tek ederek U.Y. ile buluştu. Adapazarı’nda oturduğu ve bekar olduğu öğrenilen U.Y., bu buluşma sonrasında Körfez Yavuz Sultan Mahallesi’nde bir ev kiraladı. İddialara göre çeşitli yalanlarla kendisini iyi geliri olan akademisyen olarak tanıtan U.Y., kandırdığı kadının yanında getirdiği yaklaşık 60 bin lira değerindeki altın ve bileziklerini alarak bozdurdu, Derince’de bir cami imamına da imam nikahı kıydırıldı ve evin eşyaları alındı.

TUTUKLANDI

Yaklaşık 2 ay önce başlayan bu olay, genç kadının U.Y. yalan söylediğini anlamasıyla bozuldu ve kavgalar başladı. Bu arada, genç kadının iki çocuğu bölgedeki bir özel okula kaydettirildi. İddialara göre U.Y. foyası ortaya çıktıktan sonra S.G. ye kötü davranmaya ve darp etmeye başladı. Genç kadın, şiddetin başlamasıyla soluğu savcılıkta aldı ve ihbarda bulundu. Polis tarafından yakalanan U.Y. zorla alıkoyma, aldatarak dolandırma, cinsel taciz suçlamalarıyla çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı. U.Y. nin aynı yolla başka kadınları kandırdığı iddia ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.