Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kiraladıkları aracı sahibine satarken polise yakalandılar

ASAYİŞ 29.08.2019 - 20:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1616+ kez okundu.
 

Kiraladıkları aracı sahibine satarken polise yakalandılar

Ankara’da bulunan bir oto kiralama firmasından kiraladıkları aracı sahibine 12 bin TL karşılığında satmaya çalışan 3 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Ankara ilinde bulunan bir Rent A Car firmasına giden 3 şüpheli, 2012 model bir aracı firma sahibi olan N.K’dan kiraladıktan sonra bir daha geri gelmedi. Aracın GPS sinyalinin kaybolduğunu fark eden firma sahibi N.K, durumdan şüphelenerek şahısları aradı.  Şahıslar kendilerini arayan firma sahibine, aracı almak istiyorsa 12 bin TL para ile Kocaeli’ne gelmesini istedi. Olay sonrası kiralık araç firmasının sahibi N.K. Kocaeli’ye gelerek durumu polise ihbar etti. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü aracı ve şahısları bulmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu aracın İzmit merkezinde bulunan bir AVM’nin kapalı otoparkında olduğunu belirledi.   Kabul etmediler Araç çevresinde polis ekipleri tarafından pusu atıldıktan sonra, firma sahibi şahısları arayarak buluşmak amacıyla çağırdı. Firma sahibini otoparka yakın bir bölgeye çağıran şahıslar, buluşma noktasına geldiklerinde N.K’nın yanında alıcı kılığında olan ve çevrede bulunan polisler tarafından yakalandı. Olayla ilgili olarak benzer ve farklı suçlardan 24 sabıkası bulunan. M.Ç. (48),  benzer ve farklı suçlardan 15 ayrı sabıkası bulunan A.Ç. (38)  ve 1 suçtan sabıkalı Y.B.Ç. (24)  gözaltına alındı. Şüpheliler haklarındaki iddiaları kabul etmezken, kendileri adına ruhsatı bile olmayan araç için şaşırtan bir savunmada bulunarak “Bizim çalıntı araçlar ile işimiz olmaz. Bu araç icralık olduğu için uygun fiyata satıyorduk” dedikleri öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Ankara’da bulunan bir oto kiralama firmasından kiraladıkları aracı sahibine 12 bin TL karşılığında satmaya çalışan 3 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Ankara ilinde bulunan bir Rent A Car firmasına giden 3 şüpheli, 2012 model bir aracı firma sahibi olan N.K’dan kiraladıktan sonra bir daha geri gelmedi. Aracın GPS sinyalinin kaybolduğunu fark eden firma sahibi N.K, durumdan şüphelenerek şahısları aradı.  Şahıslar kendilerini arayan firma sahibine, aracı almak istiyorsa 12 bin TL para ile Kocaeli’ne gelmesini istedi. Olay sonrası kiralık araç firmasının sahibi N.K. Kocaeli’ye gelerek durumu polise ihbar etti. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü aracı ve şahısları bulmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu aracın İzmit merkezinde bulunan bir AVM’nin kapalı otoparkında olduğunu belirledi.

 

Kabul etmediler

Araç çevresinde polis ekipleri tarafından pusu atıldıktan sonra, firma sahibi şahısları arayarak buluşmak amacıyla çağırdı. Firma sahibini otoparka yakın bir bölgeye çağıran şahıslar, buluşma noktasına geldiklerinde N.K’nın yanında alıcı kılığında olan ve çevrede bulunan polisler tarafından yakalandı. Olayla ilgili olarak benzer ve farklı suçlardan 24 sabıkası bulunan. M.Ç. (48),  benzer ve farklı suçlardan 15 ayrı sabıkası bulunan A.Ç. (38)  ve 1 suçtan sabıkalı Y.B.Ç. (24)  gözaltına alındı. Şüpheliler haklarındaki iddiaları kabul etmezken, kendileri adına ruhsatı bile olmayan araç için şaşırtan bir savunmada bulunarak “Bizim çalıntı araçlar ile işimiz olmaz. Bu araç icralık olduğu için uygun fiyata satıyorduk” dedikleri öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.