Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kızıltepe’de Pişmaniye Coşkusu Yaşandı

KÜLTÜR 05.08.2018 - 21:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2399+ kez okundu.
 

Kızıltepe’de Pişmaniye Coşkusu Yaşandı

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 10.Uluslararası İzmit Pişmaniye Festivali Kızıltepe’de gerçekleştirildi.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 10.Uluslararası İzmit Pişmaniye Festivali Kızıltepe’de gerçekleştirildi. Mardin’in Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 10. Uluslararası Pişmaniye Festivali'ne Mardinliler yoğun ilgi gösterdi.  Binlerce Kızıltepeli vatandaşın katıldığı festival İzmit Belediyesi mehteran takımının yürüyüşüyle başladı.  İzmit ten giden pişmaniye ustaları tarafından yapılan ve vatandaşlara dağıtılan pişmaniyeler izdiham yaşattı. Festivale Mardin Valisi Mustafa Yaman İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ahmet Odabaş, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Cemil Yaman,  AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Mardin’de büyük mutluluk yaratan 10. Uluslararası İzmit Pişmaniye Festivali, protokolün katılımı ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Festivalde Kızıltepe Anafartalar Ortaokulu tarafından halk oyunları gösterisi, Kızıltepe Belediyesi Gençlik Merkezi gitar grubu gösterisi ve mehteran takımının marşları büyük ilgiyle izlendi.  ARTIK PARALAR DAĞA VE ÖRGÜTE GİTMİYOR Festivalde konuşan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ahmet Odabaş, Kızıltepe ilçesinde gerçekleştirilen yatırımları vatandaşlara aktararak, kayyum atamasıyla artık devletin paralarının terör örgütüne değil her kuruşunun vatandaşlara aktarıldığını anlattı. Odabaş, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı ile çalıştıklarını ifade etti.  KARANLIK GÜNLER GERİDE KALDI Pişmaniye festivalinin Mardin Kızıltepe’de  gerçekleşmesinin kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, “ biz Mardin’i, Kızıltepe’yi çok seviyoruz. Kızıltepe demek İzmit demek. Sizlere İzmit’teki kardeşlerinizin selam ve sevgilerini getirdim. Kızıltepe artık eski Kızıltepe değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği çizgi ile valimiz çok güzel çalışmalar başlatmış, önemli aşamalar kat edilmiş.  O karanlık günleri geride bıraktık. Sayın kaymakamımızı ve valimizin çalışmaları hepimizi çok gururlandırdı. Bizler her zaman Kızıltepeli kardeşlerimizin yanındayız" şeklinde konuştu.    ARTIK İNSANLARIMIZIN YÜZÜ GÜLÜYOR Festivalde konuşan Mardin Valisi Mustafa Yaman ise 26 ay önce göreve başladığı gün Midyat'taki patlama ve bölgedeki vatandaşların mutsuzluğuna karşın 'sabredin, güzel günler göreceğiz' diyerek göreve başladığını ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere ve halkımıza güvendi. Kararlı tutumu ile onun önderliğinde gelmiş olduğumuz tabloyu görün. Artık esnafın, yatırımcının, çocukların kadınların yüzü gülüyor.  
İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 10.Uluslararası İzmit Pişmaniye Festivali Kızıltepe’de gerçekleştirildi.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 10.Uluslararası İzmit Pişmaniye Festivali Kızıltepe’de gerçekleştirildi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 10. Uluslararası Pişmaniye Festivali'ne Mardinliler yoğun ilgi gösterdi.  Binlerce Kızıltepeli vatandaşın katıldığı festival İzmit Belediyesi mehteran takımının yürüyüşüyle başladı.  İzmit ten giden pişmaniye ustaları tarafından yapılan ve vatandaşlara dağıtılan pişmaniyeler izdiham yaşattı. Festivale Mardin Valisi Mustafa Yaman İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ahmet Odabaş, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Cemil Yaman,  AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
Mardin’de büyük mutluluk yaratan 10. Uluslararası İzmit Pişmaniye Festivali, protokolün katılımı ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Festivalde Kızıltepe Anafartalar Ortaokulu tarafından halk oyunları gösterisi, Kızıltepe Belediyesi Gençlik Merkezi gitar grubu gösterisi ve mehteran takımının marşları büyük ilgiyle izlendi. 


ARTIK PARALAR DAĞA VE ÖRGÜTE GİTMİYOR

Festivalde konuşan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ahmet Odabaş, Kızıltepe ilçesinde gerçekleştirilen yatırımları vatandaşlara aktararak, kayyum atamasıyla artık devletin paralarının terör örgütüne değil her kuruşunun vatandaşlara aktarıldığını anlattı. Odabaş, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı ile çalıştıklarını ifade etti. 

KARANLIK GÜNLER GERİDE KALDI

Pişmaniye festivalinin Mardin Kızıltepe’de  gerçekleşmesinin kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, “ biz Mardin’i, Kızıltepe’yi çok seviyoruz. Kızıltepe demek İzmit demek. Sizlere İzmit’teki kardeşlerinizin selam ve sevgilerini getirdim. Kızıltepe artık eski Kızıltepe değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği çizgi ile valimiz çok güzel çalışmalar başlatmış, önemli aşamalar kat edilmiş.  O karanlık günleri geride bıraktık. Sayın kaymakamımızı ve valimizin çalışmaları hepimizi çok gururlandırdı. Bizler her zaman Kızıltepeli kardeşlerimizin yanındayız" şeklinde konuştu. 
 

ARTIK İNSANLARIMIZIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Festivalde konuşan Mardin Valisi Mustafa Yaman ise 26 ay önce göreve başladığı gün Midyat'taki patlama ve bölgedeki vatandaşların mutsuzluğuna karşın 'sabredin, güzel günler göreceğiz' diyerek göreve başladığını ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere ve halkımıza güvendi. Kararlı tutumu ile onun önderliğinde gelmiş olduğumuz tabloyu görün. Artık esnafın, yatırımcının, çocukların kadınların yüzü gülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.