Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kızını da işe sokmuş

SİYASET 18.12.2020 - 23:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2307+ kez okundu.
 

Kızını da işe sokmuş

İktidar partisinde yönetici olmak her zaman avantaj sağlamıştır. Bugüne kadar yönetimlerde yer alanlar yakınlarını işe yerleştirme, çeşitli şekillerde belediye ve kamuya iş yapma olanaklarından faydalandılar

Ülkenin pandemi dönemini yaşadığı bir sırada, üniversite bitiren pırıl pırıl gençler işsiz beklerken ve bunların bazılarının umut kapısı olarak yine iktidar partisinin il ve ilçe merkezlerini gördükleri zamanda yöneticilerin yine seçimlerini kendi aileleri için yapmaları tepki çekiyor. Bu konuda iki hafta önce verilen bilgide AK parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın oğlunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde işe soktuğu söylenmişti. Bu haber sonrasında ihbarlar bitmedi, yapılan yorumlar ve gelen diğer bilgilerde ki iddiaya göre, ilçe başkanının, kendisinden iş talebinde bulunan onlarca genci bir yana bırakıp, Komek’te öğretici olan kızını da Hereke Milli Saraylar İdare Başkanlığı bünyesinde yaklaşık bir yıl önce işe başlatmış. Yöneticilerin önce kendi çevreleri için imkanları kullanmaları nedeniyle de iş konusunda partiyi umut görenlerin azalmaya başladığı belirtiliyor.(Ses Kocaeli)
İktidar partisinde yönetici olmak her zaman avantaj sağlamıştır. Bugüne kadar yönetimlerde yer alanlar yakınlarını işe yerleştirme, çeşitli şekillerde belediye ve kamuya iş yapma olanaklarından faydalandılar

Ülkenin pandemi dönemini yaşadığı bir sırada, üniversite bitiren pırıl pırıl gençler işsiz beklerken ve bunların bazılarının umut kapısı olarak yine iktidar partisinin il ve ilçe merkezlerini gördükleri zamanda yöneticilerin yine seçimlerini kendi aileleri için yapmaları tepki çekiyor.

Bu konuda iki hafta önce verilen bilgide AK parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın oğlunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde işe soktuğu söylenmişti.

Bu haber sonrasında ihbarlar bitmedi, yapılan yorumlar ve gelen diğer bilgilerde ki iddiaya göre, ilçe başkanının, kendisinden iş talebinde bulunan onlarca genci bir yana bırakıp, Komek’te öğretici olan kızını da Hereke Milli Saraylar İdare Başkanlığı bünyesinde yaklaşık bir yıl önce işe başlatmış. Yöneticilerin önce kendi çevreleri için imkanları kullanmaları nedeniyle de iş konusunda partiyi umut görenlerin azalmaya başladığı belirtiliyor.(Ses Kocaeli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.