Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıtası ve polis ekipleri tramvay güzergahını sıkı denetimde tutuyor.

GÜNDEM 20.08.2018 - 17:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1601+ kez okundu.
 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıtası ve polis ekipleri tramvay güzergahını sıkı denetimde tutuyor.

Tramvay yolunu işgal edenlere göz yumulmuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay hattının sağlıklı işlemesi için denetimler gerçekleştiriyor. Emniyet ekipleriyle birlikte yürütülen çalışmada tramvay güzergâhını işgal eden araçlar tespit edilerek ceza uygulanıyor. Emniyet ekipleriyle birlikte belirli saatlerde yapılan uygulamalarda tramvay güzergâhını işgal eden araçlara emir ve yasaklar kabahat kanununa göre 259 TL ceza yazılıyor. BAYRAMDA DENETİMLER ARTACAK Tramvay ulaşımını aksatan araç işgallerine karşı önlem alan Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayram süresince de denetimlerini arttıracak. Tramvay çalışma saatlerinde bir aksaklık yaşanmaması hususunda zabıta ve emniyet ekiplerinin denetimleri devam edecek. Tramvay yolun yanındaki yasak olan yerlere araç park edenlerin araçları çekiliyor. Tramvay yolunda araç kullananlara ise para cezası uygulanıyor.
Tramvay yolunu işgal edenlere göz yumulmuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay hattının sağlıklı işlemesi için denetimler gerçekleştiriyor. Emniyet ekipleriyle birlikte yürütülen çalışmada tramvay güzergâhını işgal eden araçlar tespit edilerek ceza uygulanıyor. Emniyet ekipleriyle birlikte belirli saatlerde yapılan uygulamalarda tramvay güzergâhını işgal eden araçlara emir ve yasaklar kabahat kanununa göre 259 TL ceza yazılıyor.

BAYRAMDA DENETİMLER ARTACAK

Tramvay ulaşımını aksatan araç işgallerine karşı önlem alan Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayram süresince de denetimlerini arttıracak. Tramvay çalışma saatlerinde bir aksaklık yaşanmaması hususunda zabıta ve emniyet ekiplerinin denetimleri devam edecek. Tramvay yolun yanındaki yasak olan yerlere araç park edenlerin araçları çekiliyor. Tramvay yolunda araç kullananlara ise para cezası uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.