Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de Her Gün 10 Bin Adim Etkinliği Düzenlendi

SAĞLIK 03.10.2018 - 23:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1526+ kez okundu.
 

Kocaeli’de Her Gün 10 Bin Adim Etkinliği Düzenlendi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Başiskele İlçesi sahili yürüyüş parkurunda her gün 10 bin adım etkinliği nedeniyle yürüyüş ve sportif aktivite etkinliği düzenlendi.

  HER GÜN 10 BİN ADIM Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Başiskele İlçesi sahili yürüyüş parkurunda  her gün 10 bin adım etkinliği nedeniyle yürüyüş ve sportif aktivite etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Solakoğlu, Sağlık Müdürlüğü başkan ve başkan yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri, hastane başhekimleri, öğretmenler, sağlık çalışanları, öğrenci ve vatandaşlar katılım sağladılar. Kartonsan İlköğretim Okulu öğrencilerinin halat çekme, çember ve mendil kapmaca oyunlarının renk kattığı etkinlikte sağlık çalışanlarının açmış oldukları stant ve sağlıklı yaşam araçlarıyla vatandaşlara ağız diş taraması, kan şekeri, tansiyon ölçümü, beden kitle indeksi ölçümü gibi hizmetler sundular. Etkinlik kapsamında katılımcılara şapka, diş fırçası ve macun seti, fiziksel aktivite, beslenme ve sağlıklı yaşam kitapçığı gibi hediyeler dağıtıldı. TÜM İL VE İLÇELERDE ETKİNLİKLER YAPILDI Etkinlik sonunda duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Bugün Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak Başiskele İlçesinde bulunuyoruz. Sağlık Bakanlığımızın her gün 10 bin adım kampanyasını bugün etkinlikle gerçekleştirdik. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde etkinlikler başlatılmış durumda. Sağlık Bakanlığımızın başlattığı bu etkinlik ile sağlıklı nesiller yetiştirilmesi ve insanlarımızın sağlığının korunması amaçlanıyor. Bugün burada hep beraber sportif aktivite ve yürüyüş düzenledik. Talepedenlereaçtığımızstantlarvesağlıklıyaşamaraçlarıylasağlıktaramaları,vebilgilendirmeleryaparakfarkındalığıarttırdık. HAREKETLİ YAŞAM SAĞLIKLI BESLENME ÖNEMLİ Günümüzde modern yaşam imkanlar ıarttıkça sağlığımız bozulmakta ve kilo alımı artmakta. Bu nedenle vücudumuz çeşitli hastalıklara davetiye çıkartma. Bunu önlemek için sağlıklı beslenme ve hareket çok önem arz ediyor. Yediğimiz ve içtiğimiz besinlerde çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bolsu içmemiz ve spor yapmamız günlük yaşantımız içinde olması gerekenler durumunda. Sağlıklı yaşamak için hareket etmeye gayret etmemiz gerekiyor” diye konuştu.  
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Başiskele İlçesi sahili yürüyüş parkurunda her gün 10 bin adım etkinliği nedeniyle yürüyüş ve sportif aktivite etkinliği düzenlendi.

 

HER GÜN 10 BİN ADIM

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Başiskele İlçesi sahili yürüyüş parkurunda  her gün 10 bin adım etkinliği nedeniyle yürüyüş ve sportif aktivite etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Solakoğlu, Sağlık Müdürlüğü başkan ve başkan yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri, hastane başhekimleri, öğretmenler, sağlık çalışanları, öğrenci ve vatandaşlar katılım sağladılar.

Kartonsan İlköğretim Okulu öğrencilerinin halat çekme, çember ve mendil kapmaca oyunlarının renk kattığı etkinlikte sağlık çalışanlarının açmış oldukları stant ve sağlıklı yaşam araçlarıyla vatandaşlara ağız diş taraması, kan şekeri, tansiyon ölçümü, beden kitle indeksi ölçümü gibi hizmetler sundular.

Etkinlik kapsamında katılımcılara şapka, diş fırçası ve macun seti, fiziksel aktivite, beslenme ve sağlıklı yaşam kitapçığı gibi hediyeler dağıtıldı.

TÜM İL VE İLÇELERDE ETKİNLİKLER YAPILDI

Etkinlik sonunda duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Bugün Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak Başiskele İlçesinde bulunuyoruz. Sağlık Bakanlığımızın her gün 10 bin adım kampanyasını bugün etkinlikle gerçekleştirdik. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde etkinlikler başlatılmış durumda. Sağlık Bakanlığımızın başlattığı bu etkinlik ile sağlıklı nesiller yetiştirilmesi ve insanlarımızın sağlığının korunması amaçlanıyor. Bugün burada hep beraber sportif aktivite ve yürüyüş düzenledik. Talepedenlereaçtığımızstantlarvesağlıklıyaşamaraçlarıylasağlıktaramaları,vebilgilendirmeleryaparakfarkındalığıarttırdık.

HAREKETLİ YAŞAM SAĞLIKLI BESLENME ÖNEMLİ

Günümüzde modern yaşam imkanlar ıarttıkça sağlığımız bozulmakta ve kilo alımı artmakta. Bu nedenle vücudumuz çeşitli hastalıklara davetiye çıkartma. Bunu önlemek için sağlıklı beslenme ve hareket çok önem arz ediyor. Yediğimiz ve içtiğimiz besinlerde çok dikkat

etmemiz gerekiyor. Bolsu içmemiz ve spor yapmamız günlük yaşantımız içinde olması gerekenler durumunda. Sağlıklı yaşamak için hareket etmeye gayret etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.