">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de kaçak göçmen operasyonu: 16 gözaltı

ASAYİŞ 30.09.2020 - 13:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2944+ kez okundu.
 

Kocaeli’de kaçak göçmen operasyonu: 16 gözaltı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalarda 14 kaçak göçmen ve 2 kişi yakalanarak göz altına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalarda 14 kaçak göçmen ve 2 kişi yakalanarak göz altına alındı.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalarda bazı şahısların göç idaresinden verilen kimlik ve ikamet izin belgelerinin sahtelerini hazırlayarak göçmen kaçakçılığı yaptığına dair duyumlara ulaştı. Bu kapsamda ülkemize yasa dışı yollar ile giren şahısları Kocaeli, İstanbul ve diğer illere getirdiklerini tespit etti. Gebze İlçesinde yapılan uygulamada, şehirlerarası yolcu taşıyan firmalara ait otobüsler tek tek durdurularak kontrol yapıldı. Kontroller esnasında bir yolcu otobüsünde sahte kimlik ve ikamet izin belgeleri ile yolculuk yapan 8 Pakistan ve 6 Afganistan uyruklu toplam 14 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler ile birlikte onları taşıyan otobüsün şoför ve muavini de gözaltına alındı. Yakalanan göçmenler, geri gönderme işlemleri için Kocaeli İl Göç idaresine teslim edilirken, otobüs şoförü ve muavini göçmen kaçakçılığı suçu kapsamında tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.  

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalarda 14 kaçak göçmen ve 2 kişi yakalanarak göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalarda 14 kaçak göçmen ve 2 kişi yakalanarak göz altına alındı.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalarda bazı şahısların göç idaresinden verilen kimlik ve ikamet izin belgelerinin sahtelerini hazırlayarak göçmen kaçakçılığı yaptığına dair duyumlara ulaştı. Bu kapsamda ülkemize yasa dışı yollar ile giren şahısları Kocaeli, İstanbul ve diğer illere getirdiklerini tespit etti. Gebze İlçesinde yapılan uygulamada, şehirlerarası yolcu taşıyan firmalara ait otobüsler tek tek durdurularak kontrol yapıldı. Kontroller esnasında bir yolcu otobüsünde sahte kimlik ve ikamet izin belgeleri ile yolculuk yapan 8 Pakistan ve 6 Afganistan uyruklu toplam 14 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler ile birlikte onları taşıyan otobüsün şoför ve muavini de gözaltına alındı. Yakalanan göçmenler, geri gönderme işlemleri için Kocaeli İl Göç idaresine teslim edilirken, otobüs şoförü ve muavini göçmen kaçakçılığı suçu kapsamında tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.