Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli'de Oda Başkanları toplandı

EKONOMİ 06.08.2018 - 16:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2818+ kez okundu.
 

Kocaeli'de Oda Başkanları toplandı

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu Başkanlığı’nda İzmit,Gebze ve Körfez Ticaret Odası Başkanları bir araya geldiler.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu Başkanlığı’nda  İzmit,Gebze ve Körfez Ticaret Odası Başkanları bir araya geldiler. Kocaeli Sanayi Odası’nda toplanan KSO Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı Zeytinoğlu, Kocaeli  Ticaret Odası Başkanı(KOTO) Necmi Bulut     , Gebze Ticaret Odası (GTO)Başkanı Nail Çiler ve Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı  Recep Öztürk  yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular. Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan KSO Başkanı ve TOBB Başkan yardımcısı Zeytinoğlu, gerçekleşen toplantının çok faydalı olduğunu vurgulayarak,”Bölgemizde yaşanan sorunları ele alarak görüşlerimizi paylaştık. Bu tür toplantıları belirli periyodlarla yapma kararı aldık” dedi.
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu Başkanlığı’nda İzmit,Gebze ve Körfez Ticaret Odası Başkanları bir araya geldiler.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu Başkanlığı’nda  İzmit,Gebze ve Körfez Ticaret Odası Başkanları bir araya geldiler.

Kocaeli Sanayi Odası’nda toplanan KSO Başkanı TOBB Başkan Yardımcısı Zeytinoğlu, Kocaeli  Ticaret Odası Başkanı(KOTO) Necmi Bulut     , Gebze Ticaret Odası (GTO)Başkanı Nail Çiler ve Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı  Recep Öztürk  yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular. Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan KSO Başkanı ve TOBB Başkan yardımcısı Zeytinoğlu, gerçekleşen toplantının çok faydalı olduğunu vurgulayarak,”Bölgemizde yaşanan sorunları ele alarak görüşlerimizi paylaştık. Bu tür toplantıları belirli periyodlarla yapma kararı aldık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.