Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de suç oranlarında büyük düşüş

ASAYİŞ 07.01.2021 - 22:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2754+ kez okundu.
 

Kocaeli’de suç oranlarında büyük düşüş

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada 2020 yılında Kocaeli’nde mal varlığına karşı işlenen suçlarda Emniyet sorumluluk bölgesinde yüzde 49, Jandarma bölgesinde ise yüzde 28’lik bir düşüş olduğu belirtildi.

Kocaeli Valiliği tarafından  yapılan  yazılı açıklama ile 2020 yılında mal varlığına karşı işlenen suçlar ile ilgili polis ve jandarma bölgesindeki rakamlar verildi. Açıklama da  Kocaeli genelinde  mal varlığına yönelik işlenen suçlarda Emniyet sorumluluk bölgesinde yüzde 49, Jandarma sorumluluk bölgesinde yüzde 28’lik bir azalma sağlandığı ifade edildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışma ve uygulamalar neticesinde evden hırsızlık olaylarında yüzde 50, iş yerinden hırsızlıkta yüzde 32, oto hırsızlığında yüzde 56, otodan hırsızlık olaylarında yüzde 64, motosiklet hırsızlığında yüzde 46, kapkaç olaylarında yüzde 79, bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığında yüzde 18, yağma-gasp olaylarında yüzde 23, yankesicilik olaylarında yüzde 75 ve açıktan hırsızlık olaylarında yüzde 50'lik azalış meydana gelmiştir” ifadelerine yer verildi. JANDARMA BÖLGESİNDE DE DÜŞÜŞ SAĞLANDI İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışma ve uygulamalar neticesinde evden hırsızlık olaylarında yüzde 51, iş yerinden hırsızlık olaylarında yüzde 2, oto hırsızlığında yüzde 44, otodan hırsızlık olaylarında yüzde 33, motosiklet hırsızlığında yüzde 50 ve açıktan hırsızlık olaylarında yüzde 5'lik azalış meydana geldiği belirtildi. Açıklamanın devamında ise valilik koordinasyonunda güvenlik güçleri tarafından yapılan asayiş uygulamaları, çarşı ve mahalle bekçilerinin göreve başlaması, motorize ve yaya devriye sayısının güçlendirilerek görünürlüğün arttırılması, araç gereç ve teknik donanımda yapılan iyileştirmelerin de etkisiyle mala karşı işlenen suçlarda geçen yıla göre önemli oranlarda azalma sağlandığı vurgulandı.
Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada 2020 yılında Kocaeli’nde mal varlığına karşı işlenen suçlarda Emniyet sorumluluk bölgesinde yüzde 49, Jandarma bölgesinde ise yüzde 28’lik bir düşüş olduğu belirtildi.

Kocaeli Valiliği tarafından  yapılan  yazılı açıklama ile 2020 yılında mal varlığına karşı işlenen suçlar ile ilgili polis ve jandarma bölgesindeki rakamlar verildi. Açıklama da  Kocaeli genelinde  mal varlığına yönelik işlenen suçlarda Emniyet sorumluluk bölgesinde yüzde 49, Jandarma sorumluluk bölgesinde yüzde 28’lik bir azalma sağlandığı ifade edildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışma ve uygulamalar neticesinde evden hırsızlık olaylarında yüzde 50, iş yerinden hırsızlıkta yüzde 32, oto hırsızlığında yüzde 56, otodan hırsızlık olaylarında yüzde 64, motosiklet hırsızlığında yüzde 46, kapkaç olaylarında yüzde 79, bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığında yüzde 18, yağma-gasp olaylarında yüzde 23, yankesicilik olaylarında yüzde 75 ve açıktan hırsızlık olaylarında yüzde 50'lik azalış meydana gelmiştir” ifadelerine yer verildi.

JANDARMA BÖLGESİNDE DE DÜŞÜŞ SAĞLANDI

İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışma ve uygulamalar neticesinde evden hırsızlık olaylarında yüzde 51, iş yerinden hırsızlık olaylarında yüzde 2, oto hırsızlığında yüzde 44, otodan hırsızlık olaylarında yüzde 33, motosiklet hırsızlığında yüzde 50 ve açıktan hırsızlık olaylarında yüzde 5'lik azalış meydana geldiği belirtildi. Açıklamanın devamında ise valilik koordinasyonunda güvenlik güçleri tarafından yapılan asayiş uygulamaları, çarşı ve mahalle bekçilerinin göreve başlaması, motorize ve yaya devriye sayısının güçlendirilerek görünürlüğün arttırılması, araç gereç ve teknik donanımda yapılan iyileştirmelerin de etkisiyle mala karşı işlenen suçlarda geçen yıla göre önemli oranlarda azalma sağlandığı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.