Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli'de yine intihar, bileklerini kesti sonra kendini astı

ASAYİŞ 15.11.2019 - 18:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2511+ kez okundu.
 

Kocaeli'de yine intihar, bileklerini kesti sonra kendini astı

Derince’de meydana gelen olayda, 30 yaşındaki özel Halk Otobüzü şoförü genç bileklerini keserek kendini astı.

Derince 60 Evler Yavuz Sultan Mahallesinde ikamet eden 30 yaşındaki özel halk otobüsü şoförü, evde tek başına iken bileklerini kestikten sonra kendini astı. Alınan bilgiye göre Derince 60 Evler Yavuz Sultan Selim Mahallesinde ikamet eden ve 5 Nolu Şehir içi Halk Otobüsü Kooperatifine bağlı şoför olarak çalışan Oğuzhan Öztürk (30) evde tek başına iken ailesi tarafından ipte asılı olarak bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Öztürk’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Eve gelen polis ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme işlemlerinin ardından Öztürk’ün cenazesi otopsi işlemleri için hastanenin morguna kaldırıldı. Öztürk’ün neden intihar ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Derince’de meydana gelen olayda, 30 yaşındaki özel Halk Otobüzü şoförü genç bileklerini keserek kendini astı.

Derince 60 Evler Yavuz Sultan Mahallesinde ikamet eden 30 yaşındaki özel halk otobüsü şoförü, evde tek başına iken bileklerini kestikten sonra kendini astı.
Alınan bilgiye göre Derince 60 Evler Yavuz Sultan Selim Mahallesinde ikamet eden ve 5 Nolu Şehir içi Halk Otobüsü Kooperatifine bağlı şoför olarak çalışan Oğuzhan Öztürk (30) evde tek başına iken ailesi tarafından ipte asılı olarak bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Öztürk’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Eve gelen polis ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme işlemlerinin ardından Öztürk’ün cenazesi otopsi işlemleri için hastanenin morguna kaldırıldı. Öztürk’ün neden intihar ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.