Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli'de yurt dışından gelen vatandaşlar kontrol ediliyor

YAŞAM 19.03.2020 - 18:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2007+ kez okundu.
 

Kocaeli'de yurt dışından gelen vatandaşlar kontrol ediliyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından corona virüsün yayılmasını önlemek için yurt dışından gelen vatandaşlar evlerinde kontrol ediliyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, Corona virüsün (Covid-19) yayılmasını önlemek amacıyla yurt dışından gelen vatandaşlara 14 gün evlerinde kalmaları kuralına uyulması konusunda tüm bilgilendirmeler yapılırken, olup aynı zamanda taahhütname de imzalatıldı. YERİNDE KONTROL EDİLİYOR Bu kapsamda İl Emniyet ve Sağlık Müdürlüğü tarafından İlimize yurt dışından gelen vatandaşların 14 gün evlerinde kalmaları kuralına uyup uymadıkları yerinde kontrol ediliyor. Bu kurala uymayanlar hakkında adli ve idari işlem yapılacağı öğrenildi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından corona virüsün yayılmasını önlemek için yurt dışından gelen vatandaşlar evlerinde kontrol ediliyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, Corona virüsün (Covid-19) yayılmasını önlemek amacıyla yurt dışından gelen vatandaşlara 14 gün evlerinde kalmaları kuralına uyulması konusunda tüm bilgilendirmeler yapılırken, olup aynı zamanda taahhütname de imzalatıldı.

YERİNDE KONTROL EDİLİYOR

Bu kapsamda İl Emniyet ve Sağlık Müdürlüğü tarafından İlimize yurt dışından gelen vatandaşların 14 gün evlerinde kalmaları kuralına uyup uymadıkları yerinde kontrol ediliyor. Bu kurala uymayanlar hakkında adli ve idari işlem yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.