Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli, İzmir Fuarı’nda Pişmaniye Çekti

KÜLTÜR 07.12.2018 - 18:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2735+ kez okundu.
 

Kocaeli, İzmir Fuarı’nda Pişmaniye Çekti

Bu yıl 12’incisi düzenlenen "Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi” katılan Kocaeli Valili İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün renkli ve hareketli standı yine yoğun ilgiyle karşılaştı.

Bu yıl 12’incisi düzenlenen "Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi” katılan Kocaeli Valili İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün renkli ve hareketli standı yine yoğun ilgiyle karşılaştı. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığında bu yıl 12’incisi düzenlenen "Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla açıldı. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ortaklılığında Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı ile Buşah Pişmaniye’de ilimizi temsil etmek için bu fuarda yerini aldı. İLİMİZ İÇİN BÜYÜK FIRSAT Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Şube Müdürü Hülya Özer ve Ayniyat Saymanı Turgut Dursun’dan oluşan fuar heyeti açmış olduğu stantta ilimizin sahip olduğu kültürel, tarihi ve turizm değerlerini tanıttı. Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Kocaeli'nin tanıtımında fuarların bir fırsat olduğu ve yapılacak olan tanıtım ve yatırım imkanları ile turizmden hak ettiği payı alacağını söyledi. ÇEKİLİŞTE KOCAELİ VAR Öte yandan açılışın ilk günü büyük ilgi gören fuar da ilimizin meşhur pişmaniyesi de misafirlerin katılımıyla çekilerek konuklara ikram edildi. Ayrıca Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı broşürleri miniklerin büyük ilgisini çekti. Bir çok konuk ise kentimizi tanıtan broşürleri alarak ilimizin doğal güzellikleri karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. Fuarın ikinci günü ise Kocaeli ve Düzce illerinde iki gece konaklamalı bir çekiliş için konuklara formu dağıtıldı.      
Bu yıl 12’incisi düzenlenen "Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi” katılan Kocaeli Valili İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün renkli ve hareketli standı yine yoğun ilgiyle karşılaştı.

Bu yıl 12’incisi düzenlenen "Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi” katılan Kocaeli Valili İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün renkli ve hareketli standı yine yoğun ilgiyle karşılaştı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığında bu yıl 12’incisi düzenlenen "Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla açıldı. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ortaklılığında Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı ile Buşah Pişmaniye’de ilimizi temsil etmek için bu fuarda yerini aldı.

İLİMİZ İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Şube Müdürü Hülya Özer ve Ayniyat Saymanı Turgut Dursun’dan oluşan fuar heyeti açmış olduğu stantta ilimizin sahip olduğu kültürel, tarihi ve turizm değerlerini tanıttı. Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Kocaeli'nin tanıtımında fuarların bir fırsat olduğu ve yapılacak olan tanıtım ve yatırım imkanları ile turizmden hak ettiği payı alacağını söyledi.

ÇEKİLİŞTE KOCAELİ VAR

Öte yandan açılışın ilk günü büyük ilgi gören fuar da ilimizin meşhur pişmaniyesi de misafirlerin katılımıyla çekilerek konuklara ikram edildi. Ayrıca Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı broşürleri miniklerin büyük ilgisini çekti. Bir çok konuk ise kentimizi tanıtan broşürleri alarak ilimizin doğal güzellikleri karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. Fuarın ikinci günü ise Kocaeli ve Düzce illerinde iki gece konaklamalı bir çekiliş için konuklara formu dağıtıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.