Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği’nden ihtiyaç sahiplerine 2 günde 500 gıda kolisi

YAŞAM 27.04.2020 - 23:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2505+ kez okundu.
 

Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği’nden ihtiyaç sahiplerine 2 günde 500 gıda kolisi

Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği , dün ve bugün Körfez bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara 500 koli yardım paketini dağıtmaya başladı.

Koronavirüs salgını ile mücadelesini aralıksız sürdüren Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği , bu çalışmalarının yanı sıra Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara da sahip çıkıyor. Körfez ilçe genelinde devam eden gıda kolisi yardımları devam ediyor. İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan yaptığı açıklamada “ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardım kolileri ulaştırılmaya devam ediliyor. Körfez ilçesi’nde farklı Mahalleler de dağıtım yapan ekiplerimiz, dün ve bugün gıda yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Kocaeli Körfez Ağrılılar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayının başına kadar yapılacak olan bu yardımları tamamlayacak. Dernek olarak 500 gıda kolisi dağıtılacak “dedi.        
Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği , dün ve bugün Körfez bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara 500 koli yardım paketini dağıtmaya başladı.

Koronavirüs salgını ile mücadelesini aralıksız sürdüren Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği , bu çalışmalarının yanı sıra Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara da sahip çıkıyor. Körfez ilçe genelinde devam eden gıda kolisi yardımları devam ediyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI

Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan yaptığı açıklamada “ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardım kolileri ulaştırılmaya devam ediliyor. Körfez ilçesi’nde farklı Mahalleler de dağıtım yapan ekiplerimiz, dün ve bugün gıda yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Kocaeli Körfez Ağrılılar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayının başına kadar yapılacak olan bu yardımları tamamlayacak. Dernek olarak 500 gıda kolisi dağıtılacak “dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.