Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli'nin balı tüm Türkiye ile buluşacak

GÜNDEM 05.01.2021 - 17:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2490+ kez okundu.
 

Kocaeli'nin balı tüm Türkiye ile buluşacak

Tarım ve hayvancılık alanında hayata geçirdiği projelerle kırsal kalkınmaya önem veren Başkan Büyükakın, Arı Yetiştiricileri Birliği ile yeni sağlıklı pazarların oluşturulması için seferber olacaklarını söyledi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz ve yönetimiyle bir araya geldi. Markalaşmadan sağlıklı pazar oluşturulmasına kadar birçok konunun ele alındığı görüşmede, bal ve arıcılıkta Kocaeli’deki potansiyelin çok daha fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Büyükakın, “Arı yetiştiricilerimize her fırsatta destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Bu noktada üreticilerimizin elde ettikleri ürünlerin, daha geniş bir pazar yelpazesi içinde tüketiciyle buluşturması için adım atacağız. Komeksepeti projemiz bu noktada da çok önemli bir yere sahiptir” dedi. “SEFERBERLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ” Ruşet Kovan ve Kovan Hibe Destek Projesi kapsamında arıcı sayısnını verilen desteklemeler ile 800'e çıkmasına da vurgu yapılan görüşmede, “Arıcılık aynı zamanda çevre projesidir” diyen Başkan Büyükakın, “Kandıra bölgesinde toprakla buluşturduğumuz oğul otu, biberiye ve tıbbi nane gibi bitkiler arıcılık açısından da üreticimize katkı sunacaktır. Tarım ve hayvancılıkta attığımız her adım üreticimizin beklentilerine cevap verme anlamında ülkemize de örnektir. Üreticimizin yanındayız ve yeni pazarların bulunması için de seferberlik içerisinde olacağız. Bunu da markalaşarak şehrimizin ve ülkemizin her köşesine ulaşarak gerçekleştireceğiz” ifadelerini sarf etti. YILMAZ, “TAHİR BAŞKANIMIZIN BİRKEZ DAHA DESTEĞİNİ ALDIK” Geçtiğimiz aylarda arıcılığı geliştirme projesi kapsamında 500 arıcıya 500 adet thermo kovan, 240 arıcıya 15 bin adet plastik kovan altlığı, 400 arıcıya 400 takım arıcı ekipman malzemesi, 70 arıcıya 70 adet bal dinlendirme ve süzme kazanı ve 10 arıcıya da 100 adet ana arı desteği verilmesi nedeniyle Başkan Büyükakın’a teşekkür eden birlik başkanı Hüseyin Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemiz, her fırsatta arıcılarımıza her türlü desteği veriyor. Bugün yeni bir vizyonla hareket etmek için Tahir Başkanımızın bir kez daha desteğini aldık. Ürünlerimizin markalaşması ve yeni tüketicilerle buluşması için gerekli çalışmaları Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağız” şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlığın da yer aldığı birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Tarım ve hayvancılık alanında hayata geçirdiği projelerle kırsal kalkınmaya önem veren Başkan Büyükakın, Arı Yetiştiricileri Birliği ile yeni sağlıklı pazarların oluşturulması için seferber olacaklarını söyledi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz ve yönetimiyle bir araya geldi. Markalaşmadan sağlıklı pazar oluşturulmasına kadar birçok konunun ele alındığı görüşmede, bal ve arıcılıkta Kocaeli’deki potansiyelin çok daha fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Büyükakın, “Arı yetiştiricilerimize her fırsatta destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Bu noktada üreticilerimizin elde ettikleri ürünlerin, daha geniş bir pazar yelpazesi içinde tüketiciyle buluşturması için adım atacağız. Komeksepeti projemiz bu noktada da çok önemli bir yere sahiptir” dedi.

SEFERBERLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Ruşet Kovan ve Kovan Hibe Destek Projesi kapsamında arıcı sayısnını verilen desteklemeler ile 800'e çıkmasına da vurgu yapılan görüşmede, “Arıcılık aynı zamanda çevre projesidir” diyen Başkan Büyükakın, “Kandıra bölgesinde toprakla buluşturduğumuz oğul otu, biberiye ve tıbbi nane gibi bitkiler arıcılık açısından da üreticimize katkı sunacaktır. Tarım ve hayvancılıkta attığımız her adım üreticimizin beklentilerine cevap verme anlamında ülkemize de örnektir. Üreticimizin yanındayız ve yeni pazarların bulunması için de seferberlik içerisinde olacağız. Bunu da markalaşarak şehrimizin ve ülkemizin her köşesine ulaşarak gerçekleştireceğiz” ifadelerini sarf etti.

YILMAZ, “TAHİR BAŞKANIMIZIN BİRKEZ DAHA DESTEĞİNİ ALDIK”

Geçtiğimiz aylarda arıcılığı geliştirme projesi kapsamında 500 arıcıya 500 adet thermo kovan, 240 arıcıya 15 bin adet plastik kovan altlığı, 400 arıcıya 400 takım arıcı ekipman malzemesi, 70 arıcıya 70 adet bal dinlendirme ve süzme kazanı ve 10 arıcıya da 100 adet ana arı desteği verilmesi nedeniyle Başkan Büyükakın’a teşekkür eden birlik başkanı Hüseyin Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemiz, her fırsatta arıcılarımıza her türlü desteği veriyor. Bugün yeni bir vizyonla hareket etmek için Tahir Başkanımızın bir kez daha desteğini aldık. Ürünlerimizin markalaşması ve yeni tüketicilerle buluşması için gerekli çalışmaları Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağız” şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlığın da yer aldığı birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.