Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli Valiliği kan donduran görüntülerle ilgili açıklama yaptı

YAŞAM 06.02.2021 - 18:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2254+ kez okundu.
 

Kocaeli Valiliği kan donduran görüntülerle ilgili açıklama yaptı

Körfez’de Burcan S’.nin kızına şiddet uyguladığı görüntülerle ilgili Kocaeli Valiliği açıklama yaptı.

 Körfez’de Burcan S’.nin kızına şiddet uyguladığı görüntülerle ilgili Kocaeli Valiliği açıklama yaptı. Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Nurcan S.'nin. kızına şiddet uyguladığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası büyük bir tepki oluştu. Görüntülerde, Nurcan S.'nin şiddet uyguladığı kızını kollarından tutup kanepenin üzerine yatırarak dizleriyle üzerine oturduğu görüldü. Nefessiz kalan küçük kızın, kurtulmak için çaba harcadığı, ancak başarılı olamadığı görüldü. Nurcan S.'nin, bu sırada evde bulunan, görüntüyü çeken kişinin de aralarında bulunduğu ailenin diğer üyelerini zaman zaman bağırarak tehdit etmesi de görüntülere yansıdı. Büyük tepki çeken bu görüntüler ile ilgili  Kocaeli Valiliği bir açıklama yayınladı. Görüntülerin geçtiğimiz yıl temmuz ayında çekildiği belirtilen açıklamada, “Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çocuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır. Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında dünyaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz” denildi.
Körfez’de Burcan S’.nin kızına şiddet uyguladığı görüntülerle ilgili Kocaeli Valiliği açıklama yaptı.

 Körfez’de Burcan S’.nin kızına şiddet uyguladığı görüntülerle ilgili Kocaeli Valiliği açıklama yaptı.

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Nurcan S.'nin. kızına şiddet uyguladığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası büyük bir tepki oluştu. Görüntülerde, Nurcan S.'nin şiddet uyguladığı kızını kollarından tutup kanepenin üzerine yatırarak dizleriyle üzerine oturduğu görüldü. Nefessiz kalan küçük kızın, kurtulmak için çaba harcadığı, ancak başarılı olamadığı görüldü. Nurcan S.'nin, bu sırada evde bulunan, görüntüyü çeken kişinin de aralarında bulunduğu ailenin diğer üyelerini zaman zaman bağırarak tehdit etmesi de görüntülere yansıdı.

Büyük tepki çeken bu görüntüler ile ilgili  Kocaeli Valiliği bir açıklama yayınladı. Görüntülerin geçtiğimiz yıl temmuz ayında çekildiği belirtilen açıklamada, “Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çocuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır. Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında dünyaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.