Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli Van Fuarında

KÜLTÜR 28.09.2018 - 13:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1758+ kez okundu.
 

Kocaeli Van Fuarında

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van’da bu yıl 9'uncusu düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı ile 2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırması Kongresi’ne katılarak Kocaeli’yi tanıtan stant açtı.

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van’da bu yıl 9'uncusu düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı ile 2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırması Kongresi’ne katılarak Kocaeli’yi tanıtan stant açtı. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası desteği ve Ajans Asya Fuarcılık tarafından  düzenlenen “9. Van Turizm ve Seyahat Fuarı” ile ‘2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırması Kongresi’’ne davetli olarak katıldı. ÖNEMLİ ZİYARETÇİLER İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Şube Müdürü Hülya Özer, Ayniyat Saymanı Turgut Dursun ile turizm personeli Seda Ulutürk’ten oluşan heyetin yer aldığı Kocaeli tanıtım standı, davetliler tarafından büyük büyük ilgi görürken; Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Kültür Ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurt içi Tanıtım ve Yayınlar Daire Başkanı Nezafettin Aydoğan stanttı ziyaret edenler önemli isimlerdi. PİŞMANİYE DAĞITILDI Yoğun geçen ilk günde İl Kültür ve Turizm Müdürü Zamburkan, ziyaret sonrası Vali Zorluoğlu’na teşekkür edip Kocaeli’yi tanıtan bir çanta hediye etti. Gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Adnan Zamburkan, “ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak kentimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz” dedi. Tüm konuklara İzmit’in meşhur pişmaniyesi hediye edildi. Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezinde açılışı yapılan fuarda 3 ülkeden 39 firma, yurt içinden 115 firma ile 263 katılımcı yer aldı. Fuar 30 Eylül Pazar gününe kadar açık olacak.  
Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van’da bu yıl 9'uncusu düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı ile 2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırması Kongresi’ne katılarak Kocaeli’yi tanıtan stant açtı.

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van’da bu yıl 9'uncusu düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı ile 2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırması Kongresi’ne katılarak Kocaeli’yi tanıtan stant açtı.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası desteği ve Ajans Asya Fuarcılık tarafından  düzenlenen “9. Van Turizm ve Seyahat Fuarı” ile ‘2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırması Kongresi’’ne davetli olarak katıldı.

ÖNEMLİ ZİYARETÇİLER

İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Şube Müdürü Hülya Özer, Ayniyat Saymanı Turgut Dursun ile turizm personeli Seda Ulutürk’ten oluşan heyetin yer aldığı Kocaeli tanıtım standı, davetliler tarafından büyük büyük ilgi görürken; Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Kültür Ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurt içi Tanıtım ve Yayınlar Daire Başkanı Nezafettin Aydoğan stanttı ziyaret edenler önemli isimlerdi.

PİŞMANİYE DAĞITILDI

Yoğun geçen ilk günde İl Kültür ve Turizm Müdürü Zamburkan, ziyaret sonrası Vali Zorluoğlu’na teşekkür edip Kocaeli’yi tanıtan bir çanta hediye etti. Gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Adnan Zamburkan, “ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak kentimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz” dedi. Tüm konuklara İzmit’in meşhur pişmaniyesi hediye edildi. Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezinde açılışı yapılan fuarda 3 ülkeden 39 firma, yurt içinden 115 firma ile 263 katılımcı yer aldı. Fuar 30 Eylül Pazar gününe kadar açık olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.