Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli'ye 152 hekim atandı

SAĞLIK 09.10.2018 - 17:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2701+ kez okundu.
 

Kocaeli'ye 152 hekim atandı

Sağlık Bakanlığı'nın 82. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurası 11 Eylül 2018 Salı günü sonuçlandı. Bu kura sonucuna istinaden Kocaeli’ye 140 Pratisyen Hekim,12 Uzman Hekim ataması gerçekleşti. Bu atamalar ile birçok sağlık tesisinde Uzman Hekim ve Pratisyen Hekim eksiklikleri tamamlanmış oldu.

İşte Kocaeli’ ye ataması yapılan hekimlerin sayısı ve görev yerleri: Başiskele İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü- 4 Pratisyen Hekim Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi- 8 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi- 15 Pratisyen Hekim- 5 Uzman Hekim Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü- 3 Pratisyen Hekim Dilovası Devlet Hastanesi- 10 Pratisyen Hekim Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü- 1 Pratisyen Hekim Gebze Fatih Devlet Hastanesi- 12 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü- 10 Pratisyen Hekim - 1 Uzman Hekim Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi- 13 Pratisyen Hekim Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü- 6 Pratisyen Hekim Kocaeli Devlet Hastanesi- 11 Pratisyen Hekim İzmit Seka Devlet Hastanesi- 9 Pratisyen Hekim- 3 Uzman Heki İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü- 3 Pratisyen Hekim Kandıra Ecz. M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi- 8 Pratisyen Hekim Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim Karamürsel Devlet Hastanesi- 9 Pratisyen Hekim Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim Körfez İlçe Sağlık Müdürlüğü- 3 Pratisyen Hekim Körfez Devlet Hastanesi- 7 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim 4 PRATİSYEN 16 UZMAN 16 DİŞ HEKİMİ VE 3 ECZACI Aynı zamanda 2. Dönem İlk Defa Ve Yeniden Atama Kurası ile de 4 Pratisyen Hekim,16 Uzman Hekim, 13 Diş Hekimi, 3 Eczacı, 3 Uzman Diş Hekimi ataması ilimize yapıldı.   İşte 2018 Yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Sonucu Atanan Hekimlerin Görev Yeri ve Sayısı: 2018 Yılı 2. Dönem İlk Defa Ve Yeniden Atama Kurası 04 Ekim 2018 Perşembe günü sonuçlandı. Bu kura sonucuna istinaden ilimize 4 Pratisyen Hekim,16 Uzman Hekim, 13 Diş Hekimi, 3 Eczacı, 3 Uzman Diş Hekimi ataması gerçekleşmiştir. Bu atamalar ile birçok sağlık tesisimizdeki Uzman Hekim, Pratisyen Hekim, Eczacı, Diş Hekimi ve Uzman Diş Hekimi eksiklikleri tamamlanmış olup, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kura sonucunun sağlık tesislerimize göre dağılımı şu şekilde; Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- 5 Diş Tabibi – 1 Uzman Diş Hekimi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi- 1 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim Dilovası Devlet Hastanesi- 1 Diş Tabibi - 1 Uzman Hekim Gebze Fatih Devlet Hastanesi- 4 Uzman Hekim Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- 1 Diş Hekimi Kandıra Ecz. M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi- 1 Eczacı Karamürsel Devlet Hastanesi- 2 Diş Hekimi - 2 Uzman Hekim Nuh Çimento Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- 2 Diş Hekimi- 2 Uzman Diş Hekimi Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- 2 Diş Hekimi Körfez Devlet Hastanesi- 1 Uzman Hekim Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi- 2 Eczacı- 6 Uzman Hekim Kocaeli 112 Başhekimliği-3 Pratisyen Hekim
Sağlık Bakanlığı'nın 82. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurası 11 Eylül 2018 Salı günü sonuçlandı. Bu kura sonucuna istinaden Kocaeli’ye 140 Pratisyen Hekim,12 Uzman Hekim ataması gerçekleşti. Bu atamalar ile birçok sağlık tesisinde Uzman Hekim ve Pratisyen Hekim eksiklikleri tamamlanmış oldu.

İşte Kocaeli’ ye ataması yapılan hekimlerin sayısı ve görev yerleri:

Başiskele İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim

Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü- 4 Pratisyen Hekim

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi- 8 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi- 15 Pratisyen Hekim- 5 Uzman Hekim

Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü- 3 Pratisyen Hekim

Dilovası Devlet Hastanesi- 10 Pratisyen Hekim

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü- 1 Pratisyen Hekim

Gebze Fatih Devlet Hastanesi- 12 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü- 10 Pratisyen Hekim - 1 Uzman Hekim

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi- 13 Pratisyen Hekim

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü- 6 Pratisyen Hekim

Kocaeli Devlet Hastanesi- 11 Pratisyen Hekim

İzmit Seka Devlet Hastanesi- 9 Pratisyen Hekim- 3 Uzman Heki

İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü- 3 Pratisyen Hekim

Kandıra Ecz. M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi- 8 Pratisyen Hekim

Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim

Karamürsel Devlet Hastanesi- 9 Pratisyen Hekim

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim

Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü- 2 Pratisyen Hekim

Körfez İlçe Sağlık Müdürlüğü- 3 Pratisyen Hekim

Körfez Devlet Hastanesi- 7 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim

4 PRATİSYEN 16 UZMAN 16 DİŞ HEKİMİ VE 3 ECZACI

Aynı zamanda 2. Dönem İlk Defa Ve Yeniden Atama Kurası ile de 4 Pratisyen Hekim,16 Uzman Hekim, 13 Diş Hekimi, 3 Eczacı, 3 Uzman Diş Hekimi ataması ilimize yapıldı.  

İşte 2018 Yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Sonucu Atanan Hekimlerin Görev Yeri ve Sayısı:

2018 Yılı 2. Dönem İlk Defa Ve Yeniden Atama Kurası 04 Ekim 2018 Perşembe günü sonuçlandı. Bu kura sonucuna istinaden ilimize 4 Pratisyen Hekim,16 Uzman Hekim, 13 Diş Hekimi, 3 Eczacı, 3 Uzman Diş Hekimi ataması gerçekleşmiştir. Bu atamalar ile birçok sağlık tesisimizdeki Uzman Hekim, Pratisyen Hekim, Eczacı, Diş Hekimi ve Uzman Diş Hekimi eksiklikleri tamamlanmış olup, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kura sonucunun sağlık tesislerimize göre dağılımı şu şekilde;

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- 5 Diş Tabibi – 1 Uzman Diş Hekimi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi- 1 Pratisyen Hekim- 1 Uzman Hekim

Dilovası Devlet Hastanesi- 1 Diş Tabibi - 1 Uzman Hekim

Gebze Fatih Devlet Hastanesi- 4 Uzman Hekim

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- 1 Diş Hekimi

Kandıra Ecz. M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi- 1 Eczacı

Karamürsel Devlet Hastanesi- 2 Diş Hekimi - 2 Uzman Hekim

Nuh Çimento Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- 2 Diş Hekimi- 2 Uzman Diş Hekimi

Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi- 2 Diş Hekimi

Körfez Devlet Hastanesi- 1 Uzman Hekim

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi- 2 Eczacı- 6 Uzman Hekim

Kocaeli 112 Başhekimliği-3 Pratisyen Hekim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.