Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaelispor yönetiminden CHP’ye ziyaret

SPOR 23.02.2021 - 18:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2931+ kez okundu.
 

Kocaelispor yönetiminden CHP’ye ziyaret

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetimini ağırladı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetimini ağırladı Kocaelispor Yönetim Kurulu Başkanı Engin Koyun ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimini parti binasında ziyaret etti. Kocaelispor’u hep birlikte yönetmek istediklerini ifade eden Başkan Engin Koyun, “İnanıyorum ki yarın kupa kaldırırken şehrimizin tüm siyasi partileri ile belediye başkanlarıyla halkımızla birlikte şampiyonluğu kutlayalım” ifadelerini kullandı. HER DÖNEM AYRIM YAPMAKSIZIN DESTEKLEDİK Kocaelispor’un siyaset üstü olduğunu ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Bizler Kocaelispor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadık, yönetimlerdeki isimlere ya da siyasi görüşlere göre desteğimizi kesmedik. Her dönemde Kocaelspor’umuzun yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kocaelispor’u yeniden eski günlerine döndürmek için hepimize büyük görev düşüyor ve yeni yönetim olarak sizlerin de ayrım gözetmeksizin yaptığınız ziyaretler şehrimizin efsanesi için çok kıymetli. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.  
CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetimini ağırladı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetimini ağırladı

Kocaelispor Yönetim Kurulu Başkanı Engin Koyun ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimini parti binasında ziyaret etti. Kocaelispor’u hep birlikte yönetmek istediklerini ifade eden Başkan Engin Koyun, “İnanıyorum ki yarın kupa kaldırırken şehrimizin tüm siyasi partileri ile belediye başkanlarıyla halkımızla birlikte şampiyonluğu kutlayalım” ifadelerini kullandı.

HER DÖNEM AYRIM YAPMAKSIZIN DESTEKLEDİK

Kocaelispor’un siyaset üstü olduğunu ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Bizler Kocaelispor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadık, yönetimlerdeki isimlere ya da siyasi görüşlere göre desteğimizi kesmedik. Her dönemde Kocaelspor’umuzun yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kocaelispor’u yeniden eski günlerine döndürmek için hepimize büyük görev düşüyor ve yeni yönetim olarak sizlerin de ayrım gözetmeksizin yaptığınız ziyaretler şehrimizin efsanesi için çok kıymetli. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.