Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Koif’te Hedef 50 Bin Ziyaretçi

EKONOMİ 16.12.2019 - 23:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2750+ kez okundu.
 

Koif’te Hedef 50 Bin Ziyaretçi

Vali Hüseyin Aksoy, nisan ayında yapılacak Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Kariyer Günleri için hedeerinin 50 bini aşan ziyaretçi olduğunu söyledi.

Vali Hüseyin Aksoy, nisan ayında yapılacak Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Kariyer Günleri için hedeerinin 50 bini aşan ziyaretçi olduğunu söyledi. Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Kariyer Günleri iş birliği protokol imza töreni bugün valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. İmza törenine Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rektörü Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, KOTO Başkanı Necmi Bulut, KSO Başkan Vekili Çınar Ulusoy ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel katıldı. 5-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak fuar,Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. VALİ AKSOY AÇIKLADI Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, “KOİF; Bu yıl da valilik koordinasyonluğunda ve kurumların iş birliğiyle 20. kez düzenlenecek. Burada temel amaç iş arayanlarla eleman arayanları bir araya getirmek. Onların daha bilinçli şekilde iş aramasını ortaya koymak. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 55 bin kişi bu fuarı ziyaret etmişti.Bu yılda 50 bini aşan ziyaretçiyi bu fuara bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 220 ADET STANT AÇILDI Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri kapsamında bu yıl 137 özel sektör işletmesi ve iş yeri, 18 kamu kurum ve kuruluşu olmak üzere toplam 155 işyeri, 220 adet stant açtı. 3 gün süren fuarı 54 bin 382 kişi ziyaret etti. 39 bin 153 kişi iş başvurusunda bulundu. 1.827 kişi de staj başvurusunda bulundu. 3 günlük fuar süresince toplam 728 kişilik 605 adet açık iş ilanı verildi.
Vali Hüseyin Aksoy, nisan ayında yapılacak Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Kariyer Günleri için hedeerinin 50 bini aşan ziyaretçi olduğunu söyledi.

Vali Hüseyin Aksoy, nisan ayında yapılacak Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Kariyer Günleri için hedeerinin 50 bini aşan ziyaretçi olduğunu söyledi.

Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Kariyer Günleri iş birliği protokol imza töreni bugün valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. İmza törenine Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rektörü Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, KOTO Başkanı Necmi Bulut, KSO Başkan Vekili Çınar Ulusoy ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel katıldı. 5-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak fuar,Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

VALİ AKSOY AÇIKLADI

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, “KOİF; Bu yıl da valilik koordinasyonluğunda ve kurumların iş birliğiyle 20. kez düzenlenecek. Burada temel amaç iş arayanlarla eleman arayanları bir araya getirmek. Onların daha bilinçli şekilde iş aramasını ortaya koymak. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 55 bin kişi bu fuarı ziyaret etmişti.Bu yılda 50 bini aşan ziyaretçiyi bu fuara bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

220 ADET STANT AÇILDI

Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri kapsamında bu yıl 137 özel sektör işletmesi ve iş yeri, 18 kamu kurum ve kuruluşu olmak üzere toplam 155 işyeri, 220 adet stant açtı. 3 gün süren fuarı 54 bin 382 kişi ziyaret etti. 39 bin 153 kişi iş başvurusunda bulundu. 1.827 kişi de staj başvurusunda bulundu. 3 günlük fuar süresince toplam 728 kişilik 605 adet açık iş ilanı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.