Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Köksal Söğüt toprağa verildi

Vefat 12.04.2020 - 16:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2474+ kez okundu.
 

Köksal Söğüt toprağa verildi

Körfez’in tanınan ve sevilen iş insanıKörfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün abisi Köksal Söğüt, Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Körfez’in tanınan ve sevilen iş insanı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün abisi Köksal Söğüt, Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına, Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları, meclis üyeleri ve aile yakınlarından oluşan yaklaşık 50 kişi katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrasında Köksal Söğüt özel kıyafet giyen görevliler tarafından alınarak araca kondu ve mezalığa götürüldü. İLİMTEPE'YE GÖTÜRÜLDÜ Cenaze namazı sırasında mesafe kurallarına uyan cemaat, namaz sonrasında da tabutun taşınmasını özel giyimli görevlilere bırakmadılar ve Şener Söğüt’le birlikte alarak araca kadar taşıdılar. Şener Söğüt’ün çok üzgün olduğu görüldü. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma  Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.”
Körfez’in tanınan ve sevilen iş insanıKörfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün abisi Köksal Söğüt, Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Körfez’in tanınan ve sevilen iş insanı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün abisi Köksal Söğüt, Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına, Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları, meclis üyeleri ve aile yakınlarından oluşan yaklaşık 50 kişi katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrasında Köksal Söğüt özel kıyafet giyen görevliler tarafından alınarak araca kondu ve mezalığa götürüldü.

İLİMTEPE'YE GÖTÜRÜLDÜ

Cenaze namazı sırasında mesafe kurallarına uyan cemaat, namaz sonrasında da tabutun taşınmasını özel giyimli görevlilere bırakmadılar ve Şener Söğüt’le birlikte alarak araca kadar taşıdılar.
Şener Söğüt’ün çok üzgün olduğu görüldü.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma  Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.