Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi birilerinin gelir kapısı mı oldu?

GÜNDEM 04.06.2020 - 19:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2135+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi birilerinin gelir kapısı mı oldu?

Körfez Belediyesi’nin İYİ Partili meclis üyesi olan Fevzi Canbaz ilginç konuları gündeme getirdi

Körfez Belediyesi’nin İYİ Partili meclis üyesi olan Fevzi Canbaz ilginç konuları gündeme getirdi. Körfez Belediyesi’nin İYİ Partili meclis üyesi olan Fevzi Canbaz belediye ile ilgili ilginç konuları gündeme getirdi ve; Halen meclis üyeliğini yürütmekte olduğum Körfez Belediyemizin bir önceki dönemde de dahil olmak üzere gerçekleştirdiği ihaleler ve hizmet alımları ile ilgili, ki kendileri her ne kadar şeffaf olduklarını iddia etseler de pek çok nahoş söylenti kuşağımıza gelmektedir. Özellikle Sarnıçhan ve İlimtepe Kültür Merkezi ile ilgili cevabını merakla beklediğimiz sorularımız olacaktır. Bunlar; 1. Sarnıçhan ihalesi, yüklenici firma işi tamamlayamadıktan sonra tekrar ne bedelle hangi firmaya verilmiştir? 2. Bir Kocaeli milletvekilinin danışmanı ya da yeğeni Körfez Belediyesi’nde bu işle ilgili müdahalede bulunup iş takibi yapmış mıdır? 3. Sarnıçhan inşaat bedelinin yaklaşık 3’te biri tutarındaki elektrik tesisat işi, doğrudan ya da hülle yolu ile yüklenici firma üzerinden bir Kocaeli milletvekilinin yakının da dahil olduğu bir firmaya verilmiş midir? 4. Sarnıçhan ve İlimtepe Kültür Merkezi inşaatı gecikmesi bahanesi ile söz konusu lokasyonlarda kimlere ve ne kadar kira bedeli havadan ödenmektedir? 5. Kartepe merkezli bir hafriyat firması, Körfez Belediyesi’nden ve taş ocağından hafriyat işi almış mıdır ve bu firmanın söz konusu Kocaeli milletvekili danışmanı ile bir bağı var mıdır? Körfez halkının konuyla ilgili aydınlatılması adına yukarıdaki sorularımıza cevaplanmasını saygıyla arz ederiz.
Körfez Belediyesi’nin İYİ Partili meclis üyesi olan Fevzi Canbaz ilginç konuları gündeme getirdi

Körfez Belediyesi’nin İYİ Partili meclis üyesi olan Fevzi Canbaz ilginç konuları gündeme getirdi.

Körfez Belediyesi’nin İYİ Partili meclis üyesi olan Fevzi Canbaz belediye ile ilgili ilginç konuları gündeme getirdi ve;

Halen meclis üyeliğini yürütmekte olduğum Körfez Belediyemizin bir önceki dönemde de dahil olmak üzere gerçekleştirdiği ihaleler ve hizmet alımları ile ilgili, ki kendileri her ne kadar şeffaf olduklarını iddia etseler de pek çok nahoş söylenti kuşağımıza gelmektedir.

Özellikle Sarnıçhan ve İlimtepe Kültür Merkezi ile ilgili cevabını merakla beklediğimiz sorularımız olacaktır. Bunlar;

1. Sarnıçhan ihalesi, yüklenici firma işi tamamlayamadıktan sonra tekrar ne bedelle hangi firmaya verilmiştir?

2. Bir Kocaeli milletvekilinin danışmanı ya da yeğeni Körfez Belediyesi’nde bu işle ilgili müdahalede bulunup iş takibi yapmış mıdır?

3. Sarnıçhan inşaat bedelinin yaklaşık 3’te biri tutarındaki elektrik tesisat işi, doğrudan ya da hülle yolu ile yüklenici firma üzerinden bir Kocaeli milletvekilinin yakının da dahil olduğu bir firmaya verilmiş midir?

4. Sarnıçhan ve İlimtepe Kültür Merkezi inşaatı gecikmesi bahanesi ile söz konusu lokasyonlarda kimlere ve ne kadar kira bedeli havadan ödenmektedir?

5. Kartepe merkezli bir hafriyat firması, Körfez Belediyesi’nden ve taş ocağından hafriyat işi almış mıdır ve bu firmanın söz konusu Kocaeli milletvekili danışmanı ile bir bağı var mıdır?

Körfez halkının konuyla ilgili aydınlatılması adına yukarıdaki sorularımıza cevaplanmasını saygıyla arz ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.