Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi, e-Devlette

GÜNDEM 21.12.2018 - 14:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1466+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi, e-Devlette

e-Devlet uygulamaları hayatımızın birçok noktasını kolaylaştırmaya devam ederken Körfez Beledyesi de uygulamadaki yerini aldı.

e-Devlet uygulamaları hayatımızın birçok noktasını kolaylaştırmaya devam ederken Körfez Beledyesi de uygulamadaki yerini aldı. Uygulama ile e-Devlete giriş yapan vatandaşlar Körfez Belediyesi hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecek. Körfez Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilk etapta 5 kamu hizmetinin e-Devlet üzerinden sunulmaya başlandığını belirttildi. HANGİ HİZMETLERİ İÇERİYOR? e-Devlet Kapısı üzerinden “Arsa Rayiç Değeri Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama” işlemleri gerçekleştirilebilecek.
e-Devlet uygulamaları hayatımızın birçok noktasını kolaylaştırmaya devam ederken Körfez Beledyesi de uygulamadaki yerini aldı.

e-Devlet uygulamaları hayatımızın birçok noktasını kolaylaştırmaya devam ederken Körfez Beledyesi de uygulamadaki yerini aldı. Uygulama ile e-Devlete giriş yapan vatandaşlar Körfez Belediyesi hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecek. Körfez Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilk etapta 5 kamu hizmetinin e-Devlet üzerinden sunulmaya başlandığını belirttildi.

HANGİ HİZMETLERİ İÇERİYOR?

e-Devlet Kapısı üzerinden “Arsa Rayiç Değeri Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama” işlemleri gerçekleştirilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.