Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi’nde vezneler hafta sonu açık

EKONOMİ 24.05.2019 - 20:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2152+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi’nde vezneler hafta sonu açık

Körfez Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs 2019 Cuma günü sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs 2019 Cuma. Körfez Belediyesi de emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin ilk taksitinin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs Cuma günü öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için özel tedbirler aldı. Bu kapsamda Körfez Belediyesi’nde vezneler vatandaşların vergilerini ödemeleri için hafta sonu açık olacak. ONLİNE ÖDEME İMKANI Vatandaşlar, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günleri belediye veznelerinden ödemelerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra, vatandaşlar günün her saatinde www.korfez.bel.tr adresinden online olarak borç ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecekler. AÇIK OLACAK VEZNELER Körfez Belediyesi yetkilileri, vatandaşların hafta sonu merkez hizmet binası dışında; Teknik Hizmetler içindeki vezne, Tütünçiftlik Kültür Merkezi içerisindeki vezne ve Hereke hizmet binası içerisinde yer alan veznede ödemelerini gerçekleştirebilecek.      
Körfez Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs 2019 Cuma günü sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs 2019 Cuma. Körfez Belediyesi de emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin ilk taksitinin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs Cuma günü öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için özel tedbirler aldı. Bu kapsamda Körfez Belediyesi’nde vezneler vatandaşların vergilerini ödemeleri için hafta sonu açık olacak.

ONLİNE ÖDEME İMKANI

Vatandaşlar, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günleri belediye veznelerinden ödemelerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra, vatandaşlar günün her saatinde www.korfez.bel.tr adresinden online olarak borç ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

AÇIK OLACAK VEZNELER

Körfez Belediyesi yetkilileri, vatandaşların hafta sonu merkez hizmet binası dışında; Teknik Hizmetler içindeki vezne, Tütünçiftlik Kültür Merkezi içerisindeki vezne ve Hereke hizmet binası içerisinde yer alan veznede ödemelerini gerçekleştirebilecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.