Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi'nden Nazmi Akın açıklaması

GÜNDEM 16.12.2019 - 18:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1640+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi'nden Nazmi Akın açıklaması

Dün gazetemizde yayımlanan " Büyük iddia ; Belediye'den Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın Körfez Belediyesinden 5 Bin TL maaş aldığı iddialarına Körfez belediyesinden açıklama geldi.

Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın Körfez Belediyesinden 5 Bin TL maaş aldığı iddialarına Körfez belediyesinden açıklama geldi. Körfez belediyesinden yapılan açıklamada “Kent Konseyi Başkanlığı görevi de tamamen ‘gönüllülük’ esası ile yürütülmektedir” denildi İşte o açıklama: Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın, Körfez Belediyesi’nden maaş aldığı ile ilgili kamuoyunda bazı yanlış bilgilendirmeler yer almaktadır. Maksatlı olarak yapılan ve hiçbir gerçek dayanağı bulunmayan haberlerle ilgili açıklama yapılması uygun görülmüştür. Körfez Kent Konseyi'nin 4. Olağan Genel Kurulu Körfez’deki tüm dinamiklerin katılımıyla 30 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilmiş, Nazmi Akın’da başkanlığa seçilmiştir. Göreve geldiği günden bu yana ilçede Körfezlilik bilincini oluşturmak adına projeler yürüten Körfez Kent Konseyi’nin çalışmaları örnek niteliğindedir. Kent Konseyleri, kentin birleştirici güçleridir. Daha önce de olduğu gibi Kent Konseyi Başkanlığı görevi de tamamen ‘gönüllülük’ esası ile yürütülmektedir. Kamuoyunda bilgi kirliliği yaratmak için ortaya atılan ‘Belediye Nazmi Akın’a 5 bin lira maaş ödüyor’ şeklindeki maksatlı haber, gerçeği yansıtmamakla birlikte tamamen yalan ve asılsızdır.
Dün gazetemizde yayımlanan " Büyük iddia ; Belediye'den Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın Körfez Belediyesinden 5 Bin TL maaş aldığı iddialarına Körfez belediyesinden açıklama geldi.
Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın Körfez Belediyesinden 5 Bin TL maaş aldığı iddialarına Körfez belediyesinden açıklama geldi.

Körfez belediyesinden yapılan açıklamada “Kent Konseyi Başkanlığı görevi de tamamen ‘gönüllülük’ esası ile yürütülmektedir” denildi

İşte o açıklama:

Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın, Körfez Belediyesi’nden maaş aldığı ile ilgili kamuoyunda bazı yanlış bilgilendirmeler yer almaktadır. Maksatlı olarak yapılan ve hiçbir gerçek dayanağı bulunmayan haberlerle ilgili açıklama yapılması uygun görülmüştür.

Körfez Kent Konseyi'nin 4. Olağan Genel Kurulu Körfez’deki tüm dinamiklerin katılımıyla 30 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilmiş, Nazmi Akın’da başkanlığa seçilmiştir. Göreve geldiği günden bu yana ilçede Körfezlilik bilincini oluşturmak adına projeler yürüten Körfez Kent Konseyi’nin çalışmaları örnek niteliğindedir.

Kent Konseyleri, kentin birleştirici güçleridir. Daha önce de olduğu gibi Kent Konseyi Başkanlığı görevi de tamamen ‘gönüllülük’ esası ile yürütülmektedir. Kamuoyunda bilgi kirliliği yaratmak için ortaya atılan ‘Belediye Nazmi Akın’a 5 bin lira maaş ödüyor’ şeklindeki maksatlı haber, gerçeği yansıtmamakla birlikte tamamen yalan ve asılsızdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.