Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi’nin borcu 170 Milyon TL

GÜNDEM 25.05.2019 - 19:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1483+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi’nin borcu 170 Milyon TL

Körfez Belediyesi'nin borcu 170 milyon, alacakları ise 14 milyon TL

31 Mart Yerel seçimlerinde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yapılan ilk belediye meclis toplantısında, İYİ Partili meclis üyesi Fevzi Canbaz, başkan Söğüt’e Körfez belediyesinin ne kadar borcu olduğunu önerge olarak sormuştu. Söğüt ise belediyenin çok borcu olmadığını, ödenecek borçlar olduğunu söylemiş, borçlardan ötürü tasarruf edeceklerini söylemişti. Edindiğimiz bilgilere göre eski Körfez Belediye başkanı İsmail Baran’dan kalan borç 170 milyon TL, Belediyenin emlak, İlan reklam v.b. alacakları ise 14 milyon lira olduğu öğrenilirken, belediyenin kasasının boş olduğu öğrenildi. Başkan Şener Söğüt’ün hizmet konusunda ise bir hayli zorlanacağı, belediye ye personel alımı yapılmayacağı ve emekliliği dolan personelini emekliye sevk edileceği konuşulanlar arasında. Söğüt, her yıl Ramazan ayında verilen iftar yemeklerini tasarruf nedeniyle vermedi.  
Körfez Belediyesi'nin borcu 170 milyon, alacakları ise 14 milyon TL

31 Mart Yerel seçimlerinde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yapılan ilk belediye meclis toplantısında, İYİ Partili meclis üyesi Fevzi Canbaz, başkan Söğüt’e Körfez belediyesinin ne kadar borcu olduğunu önerge olarak sormuştu. Söğüt ise belediyenin çok borcu olmadığını, ödenecek borçlar olduğunu söylemiş, borçlardan ötürü tasarruf edeceklerini söylemişti.

Edindiğimiz bilgilere göre eski Körfez Belediye başkanı İsmail Baran’dan kalan borç 170 milyon TL, Belediyenin emlak, İlan reklam v.b. alacakları ise 14 milyon lira olduğu öğrenilirken, belediyenin kasasının boş olduğu öğrenildi.

Başkan Şener Söğüt’ün hizmet konusunda ise bir hayli zorlanacağı, belediye ye personel alımı yapılmayacağı ve emekliliği dolan personelini emekliye sevk edileceği konuşulanlar arasında. Söğüt, her yıl Ramazan ayında verilen iftar yemeklerini tasarruf nedeniyle vermedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.