Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Belediyesi yine araç kiralayacak

GÜNDEM 12.05.2020 - 22:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2798+ kez okundu.
 

Körfez Belediyesi yine araç kiralayacak

Covid 19 bahanesiyle Körfez Belediyesi 10 adet araç kiralamak için Olağanüstü Meclis Toplantısı düzenliyor

Yerel seçimler öncesinde Körfez Belediye eski başkanı İsmail Baran araç kiralama dönemini bitirdiklerini söylemiş ve makam aracı dahil satın alınan araçların belediyenin malı olduğunu belirtmişti. Aradan yalnızca 13 ay geçtikten sonra Covid 19 bahanesiyle Körfez Belediyesi 10 adet araç kiralamak için Olağanüstü Meclis Toplantısı düzenliyor. Şener Söğüt başkanlığında 15 Mayıs Cuma günü iki madde ile toplanması istenen meclisten 36 ay süreyle Devlet Malzeme ofisinden kiralanacak olan 10 adet araç ve belediyeye ait olan yerlerden alınan kiraların aynı nedenle 3 ay ertelenmesi için onay istenecek.
Covid 19 bahanesiyle Körfez Belediyesi 10 adet araç kiralamak için Olağanüstü Meclis Toplantısı düzenliyor

Yerel seçimler öncesinde Körfez Belediye eski başkanı İsmail Baran araç kiralama dönemini bitirdiklerini söylemiş ve makam aracı dahil satın alınan araçların belediyenin malı olduğunu belirtmişti.

Aradan yalnızca 13 ay geçtikten sonra Covid 19 bahanesiyle Körfez Belediyesi 10 adet araç kiralamak için Olağanüstü Meclis Toplantısı düzenliyor.

Şener Söğüt başkanlığında 15 Mayıs Cuma günü iki madde ile toplanması istenen meclisten 36 ay süreyle Devlet Malzeme ofisinden kiralanacak olan 10 adet araç ve belediyeye ait olan yerlerden alınan kiraların aynı nedenle 3 ay ertelenmesi için onay istenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.