Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez CHP'de ilk aday adayı Serap Baykurt başvurusunu yapacak

SİYASET 11.10.2018 - 17:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2321+ kez okundu.
 

Körfez CHP'de ilk aday adayı Serap Baykurt başvurusunu yapacak

Yerel seçim öncesinde CHP’deki aday adayı suskunluğunu Körfez ilçede bir kadın aday adayı bozdu.

Yerel seçim öncesinde CHP’deki aday adayı suskunluğunu Körfez ilçede bir kadın aday adayı bozdu. Uzun yıllardır Körfez ilçede oturan ÇYDD Başkanı emekli eğitimci Serap Baykurt, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde CHP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Baykurt, 14 Ekim Pazar günü saat 15.00’de ilçe binasında düzenleyeceği basın toplantısında aday adaylığını açıklayacak. 2014’DE ADAY ADAYI OLMUŞTU CHP’deki aday adayı suskunluğunu Körfez’de bir kadın aday adayı bozdu. Uzun yıllardır Körfez Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Körfez Şube Başkanı olan emekli eğitimci Serap Baykurt, yerel seçimde belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Baykurt, 24 Ekim tarihinde saat 15.00’da Körfez ilçe binasında düzenleyeceği basın toplantısıyla aday adaylığını resmen ilan eden CHP’de ilk isim olacak. Körfez ilçede geniş bir çevreye sahip olan Baykurt, 2014 yılında da Körfez’den belediye başkan aday adayı olmuş ve aday seçilen Prof. Dr. Reşat Başar’a az bir oy farkıyla kaybetmişti.  
Yerel seçim öncesinde CHP’deki aday adayı suskunluğunu Körfez ilçede bir kadın aday adayı bozdu.

Yerel seçim öncesinde CHP’deki aday adayı suskunluğunu Körfez ilçede bir kadın aday adayı bozdu. Uzun yıllardır Körfez ilçede oturan ÇYDD Başkanı emekli eğitimci Serap Baykurt, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde CHP’den Körfez Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Baykurt, 14 Ekim Pazar günü saat 15.00’de ilçe binasında düzenleyeceği basın toplantısında aday adaylığını açıklayacak.

2014’DE ADAY ADAYI OLMUŞTU
CHP’deki aday adayı suskunluğunu Körfez’de bir kadın aday adayı bozdu. Uzun yıllardır Körfez Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Körfez Şube Başkanı olan emekli eğitimci Serap Baykurt, yerel seçimde belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Baykurt, 24 Ekim tarihinde saat 15.00’da Körfez ilçe binasında düzenleyeceği basın toplantısıyla aday adaylığını resmen ilan eden CHP’de ilk isim olacak. Körfez ilçede geniş bir çevreye sahip olan Baykurt, 2014 yılında da Körfez’den belediye başkan aday adayı olmuş ve aday seçilen Prof. Dr. Reşat Başar’a az bir oy farkıyla kaybetmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.