Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez CHP'de Serap Baykurt adaylıktan çekildi

SİYASET 25.12.2019 - 19:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2197+ kez okundu.
 

Körfez CHP'de Serap Baykurt adaylıktan çekildi

CHP Körfez ilçe başkan adayı Serap Baykurt çekildiğini duyurdu.

29 Aralıkta kongreye gidecek olan CHP Körfez’de şok bir gelişme yaşandı. CHP Körfez ilçe başkan adayı Serap Baykurt çekildiğini duyurdu. İşte Baykurt’un o açıklaması: 29 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak olan Körfez Ilçe Başkanlığı 37.Olağan Kongresine ilçe başkan adayı oldugumu duyurmuştum. Aday olma nedenim körfez ilçede CHP örgütünde birlik ve beraberliği sağlamak ve partimin büyümesine katkı sunmaktı. Ancak gelinen süreçte ilçe başkanlığına 5 adayın  çıkması,birlik beraberlik ilkesini gerçekleştirememek,delegelerimizin ayrışması,partimin örgütümün büyümesi bütünleşmesi önünde engel olarak gördüğümden ilçe başkanlığı adaylığından çekildiğimi tüm kamuoyuna bildiririm.. Şu ana kadar desteğini esirgemeyen yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Serap BAYKURT
CHP Körfez ilçe başkan adayı Serap Baykurt çekildiğini duyurdu.

29 Aralıkta kongreye gidecek olan CHP Körfez’de şok bir gelişme yaşandı.

CHP Körfez ilçe başkan adayı Serap Baykurt çekildiğini duyurdu.

İşte Baykurt’un o açıklaması:

29 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak olan Körfez Ilçe Başkanlığı 37.Olağan Kongresine ilçe başkan adayı oldugumu duyurmuştum.

Aday olma nedenim körfez ilçede CHP örgütünde birlik ve beraberliği sağlamak ve partimin büyümesine katkı sunmaktı.

Ancak gelinen süreçte ilçe başkanlığına 5 adayın  çıkması,birlik beraberlik ilkesini gerçekleştirememek,delegelerimizin ayrışması,partimin örgütümün büyümesi bütünleşmesi önünde engel olarak gördüğümden ilçe başkanlığı adaylığından çekildiğimi tüm kamuoyuna bildiririm..

Şu ana kadar desteğini esirgemeyen yol arkadaşlarıma teşekkür ederim..

Serap BAYKURT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.