Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez CHP’liler Atatürk Anıtı’na çelenk sundu

SİYASET 29.10.2018 - 11:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2363+ kez okundu.
 

Körfez CHP’liler Atatürk Anıtı’na çelenk sundu

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95’inci yıldönümü nedeniyle CHP Körfez ilçe Örgütü, Körfez İlçe Kaymakamlık’ta bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95’inci yıldönümü nedeniyle CHP Körfez ilçe  Örgütü, Körfez İlçe Kaymakamlık’ta  bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet’in kurulmasının üzerinden 95 yıl geçti. Bu kapsamda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde başladı. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Örgütü,başkan Cavit Dağdeviren ve yönetimi , CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Ergün ve yönetimi Belediye Meclis üyeleri Tayfun Balıkçı, Engin Taşdemir, Nilgün Solakoğlu, İbrahim Forçacı, Körfez Belediye Başkan aday adayı Serap Baykurt, Körfez belediye meclis üyesi aday adayı Yelda Pişkin,eski CHP Körfez ilçe Başkanı Tugman Kayalı ile CHP’li üyeler ile vatandaşlar katıldı.   95 YILDIR CUMHURİYET BİZİMLE Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemiyle ilgili açıklama yapan CHP Körfez ilçe Başkanı Cavit Dağdeviren, “95 yıldır Cumhuriyet bizimle. Cumhuriyet demek halk demek, kadın demek, özgürlük demek. Bize Cumhuriyet’i teslim eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına saygılarımızı sunuyoruz.  
Cumhuriyet’in kuruluşunun 95’inci yıldönümü nedeniyle CHP Körfez ilçe Örgütü, Körfez İlçe Kaymakamlık’ta bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95’inci yıldönümü nedeniyle CHP Körfez ilçe  Örgütü, Körfez İlçe Kaymakamlık’ta  bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet’in kurulmasının üzerinden 95 yıl geçti. Bu kapsamda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde başladı. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Örgütü,başkan Cavit Dağdeviren ve yönetimi , CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Ergün ve yönetimi Belediye Meclis üyeleri Tayfun Balıkçı, Engin Taşdemir, Nilgün Solakoğlu, İbrahim Forçacı, Körfez Belediye Başkan aday adayı Serap Baykurt, Körfez belediye meclis üyesi aday adayı Yelda Pişkin,eski CHP Körfez ilçe Başkanı Tugman Kayalı ile CHP’li üyeler ile vatandaşlar katıldı.  

95 YILDIR CUMHURİYET BİZİMLE

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemiyle ilgili açıklama yapan CHP Körfez ilçe Başkanı Cavit Dağdeviren, “95 yıldır Cumhuriyet bizimle. Cumhuriyet demek halk demek, kadın demek, özgürlük demek. Bize Cumhuriyet’i teslim eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına saygılarımızı sunuyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.