Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez ÇYDD; “Baykurt’la devam” dedi.

GÜNDEM 12.02.2019 - 14:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2349+ kez okundu.
 

Körfez ÇYDD; “Baykurt’la devam” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Körfez Şubesi 12. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

ÇYDD Körfez Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurulu, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’ndeki dernek binasında yapıldı. Genel Kurul, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve ÇYDD Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan için gösterilen 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı ile başladı. Divan Kurulu Başkanlığına Vezir Ekinci ve yazman üyeliğe Ali Hamdi Albayrak ile Hatice Uçar seçildi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği ve genelde mevcut yönetimin görevine devam etmesini istedikleri yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Serap Baykurt, Cevat Kaya, Tülay Yadaş, Aydan Akçay, Tuğrul Doğan Karagöz, Ali Hamdi Albayrak, Sevim Karlı Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Uğur Çiftçi, Perihan Bayrak, Hatice Uçar, Havva Akın, Zülfiye Bayram, Figen Ergün, Derya İnce Onur Kurulu Üyeleri: Nilgün Solakoğlu, Vezir Ekinci, Tuğman Kayalı Denetleme Kurulu Üyeleri Muzaffer Oğuz, Melek Fırıncı, İkbal Türeyen Üst Kurul Delegeleri Tuğman Kayalı, Ali Hamdi Albayrak 9. kez başkan seçilen Serap Baykurt, üyelere teşekkür ederek “Hep birlikte daha çağdaş bir ülke için mücadelemiz sürecek, yaşanan bol sıkıntılı günlerin son bulması için tüm ÇYDD ailesi olarak elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bizi bu göreve getiren tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.    
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Körfez Şubesi 12. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

ÇYDD Körfez Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurulu, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’ndeki dernek binasında yapıldı. Genel Kurul, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve ÇYDD Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan için gösterilen 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Divan Kurulu Başkanlığına Vezir Ekinci ve yazman üyeliğe Ali Hamdi Albayrak ile Hatice Uçar seçildi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği ve genelde mevcut yönetimin görevine devam etmesini istedikleri yeni yönetim şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Serap Baykurt, Cevat Kaya, Tülay Yadaş, Aydan Akçay, Tuğrul Doğan Karagöz, Ali Hamdi Albayrak, Sevim Karlı

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Uğur Çiftçi, Perihan Bayrak, Hatice Uçar, Havva Akın, Zülfiye Bayram, Figen Ergün, Derya İnce

Onur Kurulu Üyeleri:

Nilgün Solakoğlu, Vezir Ekinci, Tuğman Kayalı

Denetleme Kurulu Üyeleri

Muzaffer Oğuz, Melek Fırıncı, İkbal Türeyen

Üst Kurul Delegeleri

Tuğman Kayalı, Ali Hamdi Albayrak

9. kez başkan seçilen Serap Baykurt, üyelere teşekkür ederek “Hep birlikte daha çağdaş bir ülke için mücadelemiz sürecek, yaşanan bol sıkıntılı günlerin son bulması için tüm ÇYDD ailesi olarak elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bizi bu göreve getiren tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.