Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de 40 kişi koronadan hayatını kaybetti

Vefat 30.10.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1581+ kez okundu.
 

Körfez’de 40 kişi koronadan hayatını kaybetti

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Körfez’de bugüne kadar yaklaşık 40 kişi hayatını kaybetti ve toprağa verildi

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Körfez’de bugüne kadar yaklaşık 40 kişi hayatını kaybetti ve toprağa verildi. Son günlerde artış gösteren virüs nedeniyle sağlık yetkilileri bölgeler ve mahallelerde veri çalışmaları yapmaya başladılar. Yapılan çalışmalarla en çok vaka olan mahalleler ve bölgeler belirlenmeye ve ona göre tedbir alınmaya çalışılıyor. Bu arada Körfez ilçesinde salgının başladığı günden bu yana bu hastalıktan dolayı hayatını kaybeden ve önlem alınarak toprağa verilen kişi sayısının yaklaşık 40 olduğu öğrenildi.  
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Körfez’de bugüne kadar yaklaşık 40 kişi hayatını kaybetti ve toprağa verildi

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Körfez’de bugüne kadar yaklaşık 40 kişi hayatını kaybetti ve toprağa verildi.

Son günlerde artış gösteren virüs nedeniyle sağlık yetkilileri bölgeler ve mahallelerde veri çalışmaları yapmaya başladılar. Yapılan çalışmalarla en çok vaka olan mahalleler ve bölgeler belirlenmeye ve ona göre tedbir alınmaya çalışılıyor.

Bu arada Körfez ilçesinde salgının başladığı günden bu yana bu hastalıktan dolayı hayatını kaybeden ve önlem alınarak toprağa verilen kişi sayısının yaklaşık 40 olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.