Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de 50 milyon TL’lik tesis yatırımı

SPOR 03.04.2021 - 16:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2570+ kez okundu.
 

Körfez’de 50 milyon TL’lik tesis yatırımı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sadece bu dönem 6’ya yakın yeni spor tesisini hayata geçireceklerini belirterek, “Projeleri hazır, tek tek ihaleye çıkacağız” dedi. İlçe genelindeki amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlar da belirlendi

Körfez Belediyesi, 2021 yılında da ilçedeki amatör spor kulüplerine desteğini sürdürecek. Kulüplere yapılacak maddi yardımlarla ilgili olarak Körfez Belediye Meclisi’nde görüşülen madde, oy çokluğuyla kabul edildi. Bu yıl ilçe genelinde; BAL Ligi’ndeki takımlara 40 bin, Süper Amatör’dekilere 24 bin, 1. Amatör’dekilere 19 bin, 2. Amatör’dekilere 12 bin 300 TL, diğer spor dallarında mücadele eden kulüplere de 9’ar bin TL yardım yapılmasına karar verildi. KEŞKE DAHA FAZLA VEREBİLSEK Nisan ayı meclis toplantısında görüşülen madde sonrasında konuşan Başkan Şener Söğüt, “Dün olduğu gibi ilçemizdeki amatör kulüplerimize bu yıl da yardımımızı sürdüreceğiz” dedi. Başkan Söğüt, “Keşke bu rakamları biraz daha arttırabilsek. Ama yasal ve hukuki olarak bu mümkün değil. Bizde ne yapıyoruz? Gerek tesis olsun gerekse lojistik olsun kulüplerimizin her zaman yanında yer alıyoruz. YATIRIM YILI OLACAK 2021 yılı bir anlamda spora yatırım yılımız olacak. Şu an 6’a yakın Körfez’in değişik bölgelerinde projelerimiz var. Projeleri tamamladık ve tek tek ihaleye çıkacağız. En önemlisi Güney Mahallesi’nde yapacağımız Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi. 30 milyon TL’lik bir yatırım. 20 milyon TL’sini bakanlık karşılayacak. 1.100 seyirci kapasiteli salon dışında 4 tanede bireysel sporların yapılabileceği salon olacak. 6 TESİS, 50 MİLYONLUK YATIRIM Cidden bu dönem Körfez’de spora en fazla yatırımın yapılacağı dönem olacak.Diğer tesislerimizle de yaklaşık 50 milyon TL’lik bir yatırım yapmış olacağız. Amacımız gençlerimizi sporla buluşturmak. Bu sayede onları kötü alışkanlıklardan da korumuş olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt daha sonra yapılan diğer spor yatırımları ile ilgili bilgiler verdi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sadece bu dönem 6’ya yakın yeni spor tesisini hayata geçireceklerini belirterek, “Projeleri hazır, tek tek ihaleye çıkacağız” dedi. İlçe genelindeki amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlar da belirlendi

Körfez Belediyesi, 2021 yılında da ilçedeki amatör spor kulüplerine desteğini sürdürecek. Kulüplere yapılacak maddi yardımlarla ilgili olarak Körfez Belediye Meclisi’nde görüşülen madde, oy çokluğuyla kabul edildi. Bu yıl ilçe genelinde; BAL Ligi’ndeki takımlara 40 bin, Süper Amatör’dekilere 24 bin, 1. Amatör’dekilere 19 bin, 2. Amatör’dekilere 12 bin 300 TL, diğer spor dallarında mücadele eden kulüplere de 9’ar bin TL yardım yapılmasına karar verildi.

KEŞKE DAHA FAZLA VEREBİLSEK

Nisan ayı meclis toplantısında görüşülen madde sonrasında konuşan Başkan Şener Söğüt, “Dün olduğu gibi ilçemizdeki amatör kulüplerimize bu yıl da yardımımızı sürdüreceğiz” dedi. Başkan Söğüt, “Keşke bu rakamları biraz daha arttırabilsek. Ama yasal ve hukuki olarak bu mümkün değil. Bizde ne yapıyoruz? Gerek tesis olsun gerekse lojistik olsun kulüplerimizin her zaman yanında yer alıyoruz.

YATIRIM YILI OLACAK

2021 yılı bir anlamda spora yatırım yılımız olacak. Şu an 6’a yakın Körfez’in değişik bölgelerinde projelerimiz var. Projeleri tamamladık ve tek tek ihaleye çıkacağız. En önemlisi Güney Mahallesi’nde yapacağımız Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi. 30 milyon TL’lik bir yatırım. 20 milyon TL’sini bakanlık karşılayacak. 1.100 seyirci kapasiteli salon dışında 4 tanede bireysel sporların yapılabileceği salon olacak.

6 TESİS, 50 MİLYONLUK YATIRIM

Cidden bu dönem Körfez’de spora en fazla yatırımın yapılacağı dönem olacak.Diğer tesislerimizle de yaklaşık 50 milyon TL’lik bir yatırım yapmış olacağız. Amacımız gençlerimizi sporla buluşturmak. Bu sayede onları kötü alışkanlıklardan da korumuş olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt daha sonra yapılan diğer spor yatırımları ile ilgili bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.