Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de asansörlere sıkı denetim

GÜNDEM 08.05.2019 - 00:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2280+ kez okundu.
 

Körfez’de asansörlere sıkı denetim

Türkiye’de asansör yönetmeliğini ilk uygulayan belediyelerin başında gelen Körfez Belediyesi, 2019’un ilk dört ayında 272 asansörü kontrol etti. 28’i ‘tehlikeli ve güvensiz’ olduğu için hizmetten men edildi

Körfez Belediyesi, ‘Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği’ doğrultusunda asansörlerden kaynaklı can ve mal kayıpları olmaması için işi sıkı tutuyor ve denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde asansörlerin durumu, kırmızı kullanılamaz, sarı güvensiz, mavi hafif kusurlu ya da yeşil güvenli etiketi yapıştırılarak belirtiliyor. Denetimlerini 2019 yılında da aralıksız sürdüren ekipler, ilk 4 ayda 272 asansörün kontrolünü gerçekleştirdi. 272 ASANSÖR İNCELENDİ Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen kontroller sonrasında 272 asansörden 76’sına kırmızı etiket, 11’ine sarı, 44’üne yeşil, 141ine de mavi etiket yapıştırıldı. Verilen süre içerisinde onarılmayan asansörlerle ilgili olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nce para cezası uygulanırken, tehlikeli ve güvensiz olduğu tespit edilen 28 asansör de hizmetten men edildi. “CAN GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ” Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Vatandaşların can güvenliğinin her şeyden önemli olduğuna dikkat çekerek, “Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’ün direktifleri doğrultusunda asansörlerin durumu noktasında denetimlerimizi sıkı tutuyoruz. Hemşehrilerimizin can güvenliği her işin önünde gelir" dedi.
Türkiye’de asansör yönetmeliğini ilk uygulayan belediyelerin başında gelen Körfez Belediyesi, 2019’un ilk dört ayında 272 asansörü kontrol etti. 28’i ‘tehlikeli ve güvensiz’ olduğu için hizmetten men edildi

Körfez Belediyesi, ‘Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği’ doğrultusunda asansörlerden kaynaklı can ve mal kayıpları olmaması için işi sıkı tutuyor ve denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde asansörlerin durumu, kırmızı kullanılamaz, sarı güvensiz, mavi hafif kusurlu ya da yeşil güvenli etiketi yapıştırılarak belirtiliyor. Denetimlerini 2019 yılında da aralıksız sürdüren ekipler, ilk 4 ayda 272 asansörün kontrolünü gerçekleştirdi.

272 ASANSÖR İNCELENDİ

Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen kontroller sonrasında 272 asansörden 76’sına kırmızı etiket, 11’ine sarı, 44’üne yeşil, 141ine de mavi etiket yapıştırıldı. Verilen süre içerisinde onarılmayan asansörlerle ilgili olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nce para cezası uygulanırken, tehlikeli ve güvensiz olduğu tespit edilen 28 asansör de hizmetten men edildi.

“CAN GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Vatandaşların can güvenliğinin her şeyden önemli olduğuna dikkat çekerek, “Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’ün direktifleri doğrultusunda asansörlerin durumu noktasında denetimlerimizi sıkı tutuyoruz. Hemşehrilerimizin can güvenliği her işin önünde gelir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.