Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de aşıklar diyar diyar gezdirdi

KÜLTÜR 22.03.2021 - 13:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2228+ kez okundu.
 

Körfez’de aşıklar diyar diyar gezdirdi

Körfez Belediyesi, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanan Aşıklar Gecesi düzenledi. 20 bin kişiye erişilen programda, aşıklar izleyenleri diyar diyar gezdirdi.

Körfez Belediyesi, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanan Aşıklar Gecesi düzenledi. Pandemi dolayısıyla izleyicisiz olarak Esentepe Aşık Mevlüt İhsani Çadırı’nda gerçekleştirilen program, sosyal medya kanalları üzerinden canlı yayınla vatandaşlara ulaştırıldı. Yaklaşık 20 bin kişinin eriştiği programda, aşıklar izleyenleri diyar diyar gezdirdi.  CANLI OLARAK YAYINLANDI Başkan Şener Söğüt de Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal ile birlikte canlı yayının yapıldığı kıl çadıra geldi, aşıklar Erol Ergani ve Temel Turabi’yi tebrik etti. ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ Başkan Söğüt, “Milli kültürümüze, geleneklerimize sahip çıkmak hepimizin görevi. Bizler de Körfez Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetleri önemsiyor, destekliyoruz" dedi. Aşıklar Erol Ergani ve Temel Turabi’de verdiği desteklerden dolayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti.
Körfez Belediyesi, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanan Aşıklar Gecesi düzenledi. 20 bin kişiye erişilen programda, aşıklar izleyenleri diyar diyar gezdirdi.

Körfez Belediyesi, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanan Aşıklar Gecesi düzenledi. Pandemi dolayısıyla izleyicisiz olarak Esentepe Aşık Mevlüt İhsani Çadırı’nda gerçekleştirilen program, sosyal medya kanalları üzerinden canlı yayınla vatandaşlara ulaştırıldı. Yaklaşık 20 bin kişinin eriştiği programda, aşıklar izleyenleri diyar diyar gezdirdi.

 CANLI OLARAK YAYINLANDI

Başkan Şener Söğüt de Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal ile birlikte canlı yayının yapıldığı kıl çadıra geldi, aşıklar Erol Ergani ve Temel Turabi’yi tebrik etti.

ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ

Başkan Söğüt, “Milli kültürümüze, geleneklerimize sahip çıkmak hepimizin görevi. Bizler de Körfez Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetleri önemsiyor, destekliyoruz" dedi. Aşıklar Erol Ergani ve Temel Turabi’de verdiği desteklerden dolayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.