Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez de çöplük yangını

GÜNDEM 26.05.2019 - 18:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1754+ kez okundu.
 

Körfez de çöplük yangını

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan ve çöp atma alanı olarak kullanılan bölgede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çöplük alanından dumanların yükselmeye başlayınca vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdiler. Yangın alanına gelen itfaiye ekipleri iş makinalarının da yardımıyla müdahale ile alevleri söndürdüler. Her gün yanıyor Çöplük alanında ki yangını söndüren Körfez Belediyesi itfaiye ekipleri, hemen hemen her gün bir ekibin burada çıkartılan yangına müdahaleye geldiğini belirttiler. Yangının kimler tarafından çıkartıldığı ya da neden çıktığı konusunda net bulgu elde edilemezken, konuyla ilgili araştırma yapılacağı öğrenildi.
Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan ve çöp atma alanı olarak kullanılan bölgede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çöplük alanından dumanların yükselmeye başlayınca vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdiler. Yangın alanına gelen itfaiye ekipleri iş makinalarının da yardımıyla müdahale ile alevleri söndürdüler.

Her gün yanıyor

Çöplük alanında ki yangını söndüren Körfez Belediyesi itfaiye ekipleri, hemen hemen her gün bir ekibin burada çıkartılan yangına müdahaleye geldiğini belirttiler. Yangının kimler tarafından çıkartıldığı ya da neden çıktığı konusunda net bulgu elde edilemezken, konuyla ilgili araştırma yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.