Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Corona Virüs paniği

SAĞLIK 05.03.2020 - 13:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2397+ kez okundu.
 

Körfez’de Corona Virüs paniği

Körfez ilçede ikamet eden bir kadın Corona virüsü şüphesiyle karantinaya alındı iddiası vatandaşlar arasında panik yarattı.

Körfez’de Corona Virüs paniği Körfez ilçede ikamet eden bir kadın Corona virüsü şüphesiyle karantinaya alındıiddiası vatandaşlar arasında panik yarattı. İki gün önce gece saatlerinde aşırı halsizlik ve ateş şikayetiyle Körfez ilçede Özel bir hastaneye başvuran kadın hasta Coronavirüs şüphesiyle karantina altına alındı. Tahlil sonuçlarını alınan ve Ankara’ya gönderilmesinin  ardından kadın hastanenin izole müşahade karantina odasına alındı. Bu sırada hastanedeki görevli personellerin de maske taktıkları görüldü. Hastaneye başvuran kadının kısa süre önce Ümre ziyaretinin ardından Suudi Arabistan’tan dönüş yapan bir kadın olduğu öğrenildi. CORONAVİRÜS BELİRTİLERİ NELERDİR? Hastalığın belirtileri basit bir soğuk algınlığından zatürreye kadar uzanan geniş bir yelpazede dağılıyor. Sık rastlanan en önemli belirtileri ise yüksek ateş, balgamlı öksürük, nefes darlığı. Belirtisini gördüğümüzde doğrudan hastalığı tanıyabileceğimiz spesifik bir belirtisi yok. Yukarıda bahsedilen belirtilerin bir kişide var olması elbette yeni koronavirüs hastası olduğunu göstermek için çok yetersiz. Çünkü bu belirtiler her mevsim gelişen grip enfeksiyonunda da mevcut.  
Körfez ilçede ikamet eden bir kadın Corona virüsü şüphesiyle karantinaya alındı iddiası vatandaşlar arasında panik yarattı.

Körfez’de Corona Virüs paniği

Körfez ilçede ikamet eden bir kadın Corona virüsü şüphesiyle karantinaya alındıiddiası vatandaşlar arasında panik yarattı.

İki gün önce gece saatlerinde aşırı halsizlik ve ateş şikayetiyle Körfez ilçede Özel bir hastaneye başvuran kadın hasta Coronavirüs şüphesiyle karantina altına alındı. Tahlil sonuçlarını alınan ve Ankara’ya gönderilmesinin  ardından kadın hastanenin izole müşahade karantina odasına alındı. Bu sırada hastanedeki görevli personellerin de maske taktıkları görüldü. Hastaneye başvuran kadının kısa süre önce Ümre ziyaretinin ardından Suudi Arabistan’tan dönüş yapan bir kadın olduğu öğrenildi.

CORONAVİRÜS BELİRTİLERİ NELERDİR?

Hastalığın belirtileri basit bir soğuk algınlığından zatürreye kadar uzanan geniş bir yelpazede dağılıyor. Sık rastlanan en önemli belirtileri ise yüksek ateş, balgamlı öksürük, nefes darlığı. Belirtisini gördüğümüzde doğrudan hastalığı tanıyabileceğimiz spesifik bir belirtisi yok.

Yukarıda bahsedilen belirtilerin bir kişide var olması elbette yeni koronavirüs hastası olduğunu göstermek için çok yetersiz. Çünkü bu belirtiler her mevsim gelişen grip enfeksiyonunda da mevcut.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.