Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de ekipler çalışmaları sürdürüyor

Körfez Belediyesi 17.07.2019 - 13:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1526+ kez okundu.
 

Körfez’de ekipler çalışmaları sürdürüyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların taleplerini hızlıca yerine getirmek için oluşturdukları koordinasyonla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Taleplerin kısa sürede değerlendirildiğini ve aciliyet teşkil eden durumlara mobil ekipler tarafından anında müdahale edildiğini belirten yetkililer, “Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin iletilen talepleri sorunsuz çözüme kavuşturmak hedefiyle çalışma yapıyor” dedi.  ÇALIŞMALAR SÜRECEK Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son olarak Hacı Osman Mahallesi, Şirinyalı Mahallesi ve Kirazlıyalı bölgesinde çalışmalar yürütüldü. Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi’ne iletilen ve ekipler tarafından tespit edilen yerler de çalışma yürütülürken, vatandaşlar da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yetkililer, “Program dâhilinde ihtiyaç tespit ettiğimiz bölgelerde çalışmayı yapıyoruz ve yapacağız” ifadelerini kullandı.
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların taleplerini hızlıca yerine getirmek için oluşturdukları koordinasyonla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Taleplerin kısa sürede değerlendirildiğini ve aciliyet teşkil eden durumlara mobil ekipler tarafından anında müdahale edildiğini belirten yetkililer, “Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin iletilen talepleri sorunsuz çözüme kavuşturmak hedefiyle çalışma yapıyor” dedi.

 ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son olarak Hacı Osman Mahallesi, Şirinyalı Mahallesi ve Kirazlıyalı bölgesinde çalışmalar yürütüldü. Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi’ne iletilen ve ekipler tarafından tespit edilen yerler de çalışma yürütülürken, vatandaşlar da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yetkililer, “Program dâhilinde ihtiyaç tespit ettiğimiz bölgelerde çalışmayı yapıyoruz ve yapacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.