Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de feci kaza; otomobilde sıkışan 3 genç kurtarıldı

Trafik Kazası 01.06.2020 - 14:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2041+ kez okundu.
 

Körfez'de feci kaza; otomobilde sıkışan 3 genç kurtarıldı

Körfez Hereke D100 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilde sıkışan 3 genç itfaiyenin 45 dakikalık yoğun çabası sonucu kurtarıldı

Alınan bilgi ve iddialara göre İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 59 AK 657 plakalı otomobil Yol kenarındaki beton bariyeri vurup su kanalına düştü. Kaza sonrasında direksiyon başındaki sürücü ve arkasında oturan iki genç ezilen araç içinde sıkıştılar. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans itfaiye polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekibinin 45 dakikalık yoğun çabası sonrasında 3 genç de sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Vücutlarında kırık olan üç gencin de tedavi altına alındığı öğrenildi.  
Körfez Hereke D100 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilde sıkışan 3 genç itfaiyenin 45 dakikalık yoğun çabası sonucu kurtarıldı

Alınan bilgi ve iddialara göre İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 59 AK 657 plakalı otomobil Yol kenarındaki beton bariyeri vurup su kanalına düştü.

Kaza sonrasında direksiyon başındaki sürücü ve arkasında oturan iki genç ezilen araç içinde sıkıştılar. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans itfaiye polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekibinin 45 dakikalık yoğun çabası sonrasında 3 genç de sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Vücutlarında kırık olan üç gencin de tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.