Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de Fener Alayı

GÜNDEM 30.10.2018 - 22:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1574+ kez okundu.
 

Körfez'de Fener Alayı

Körfez ilçede dört sivil toplum örgütü tarafından geniş katılımlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Körfez ilçede dört sivil toplum örgütü tarafından geniş katılımlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşü Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Körfez Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Körfez Şubesi, Eğitim-İş Körfez Temsilciliği, Eğitim-Sen Körfez Temsilciliği ve Türk Hava Kurumu Körfez Temsilciliği organize etti. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü  tarafından geniş güvenlik tedbirlerinin alındığı yürüyüş yoğun katılımlı ve coşkulu yürüyüş oldu. Fener Alayı Yürüyüşü saat 19:30'da Yarımca Dubai Port girişi önünden başlayarak Yarımca Tren İstasyonu önünde yapılan basın açıklaması ile son buldu. Yürüyüşe organizasyon ekibinin katılımcılarının yanı sıra CHP Körfez Yönetimi, ADD Derince Şubesi de katıldı. Fener Alayı Yürüyüşü esnasında “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa”, “Türkiye Laiktir, Laik kalacak”, “Yaşasın Cumhuriyet”, “Ne mutlu Türküm diyene” gibi sloganlar ile, “Andımız” ve “Gençliğe Hitabe” hep bir ağızdan söylendi. Cumhuriyetimiz, Atatürk Cumhuriyeti 95 yaşında… Milletin eseri, milletin gururu Cumhuriyet; laik, demokratik, sosyal hukuk ve üniter devlet özellikleriyle sonsuza kadar yaşayacak, yaşatılacaktır.
Körfez ilçede dört sivil toplum örgütü tarafından geniş katılımlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Körfez ilçede dört sivil toplum örgütü tarafından geniş katılımlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüşü Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Körfez Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Körfez Şubesi, Eğitim-İş Körfez Temsilciliği, Eğitim-Sen Körfez Temsilciliği ve Türk Hava Kurumu Körfez Temsilciliği organize etti.

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü  tarafından geniş güvenlik tedbirlerinin alındığı yürüyüş yoğun katılımlı ve coşkulu yürüyüş oldu. Fener Alayı Yürüyüşü saat 19:30'da Yarımca Dubai Port girişi önünden başlayarak Yarımca Tren İstasyonu önünde yapılan basın açıklaması ile son buldu. Yürüyüşe organizasyon ekibinin katılımcılarının yanı sıra CHP Körfez Yönetimi, ADD Derince Şubesi de katıldı.

Fener Alayı Yürüyüşü esnasında “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa”, “Türkiye Laiktir, Laik kalacak”, “Yaşasın Cumhuriyet”, “Ne mutlu Türküm diyene” gibi sloganlar ile, “Andımız” ve “Gençliğe Hitabe” hep bir ağızdan söylendi.

Cumhuriyetimiz, Atatürk Cumhuriyeti 95 yaşında… Milletin eseri, milletin gururu Cumhuriyet; laik, demokratik, sosyal hukuk ve üniter devlet özellikleriyle sonsuza kadar yaşayacak, yaşatılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.