Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de Halk Ekmek 1 TL

YAŞAM 04.12.2019 - 20:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2546+ kez okundu.
 

Körfez'de Halk Ekmek 1 TL

Körfez Belediyesi Halk Ekmek Tesisleri’nde üretilen ve 280 gr 1,5 liradan satılan halk ekmek yarından itibaren 200 gram olarak 1 TL’den satılacak

Türkiyede halk ekmek üretimi gerçekleştiren halka ucuz ve kaliteli ekmek sunan ilçe belediyelerin başında yer alan Körfez Belediyesi yarın itibari ile 200 gram ekmeği 1 TLden satacak. En son teknolojiyle hijyenik şartlarda halka ucuz ekmek sağlayan fabrikada üretilen ekmekler hem üretim tesisinde hem de ilçe genelindeki 17 adet noktada vatandaşa sunuluyor. YARINDAN İTİBAREN 1 TL Belediyemiz tesislerinde üretilen ve 280 gramı 15 liradan satılan halk ekmek Büyükşehir Belediyesi ile tek tip fiyat uygulamasına geçilmesi ile birlikte 200 gram olarak 1 liradan satılacak. Vatandaşlarımız satışın yapıldığı üretim tesisi satış noktasından ve 18 büfeden yarın itibari ile 1 liradan ekmek alabilecek.
Körfez Belediyesi Halk Ekmek Tesisleri’nde üretilen ve 280 gr 1,5 liradan satılan halk ekmek yarından itibaren 200 gram olarak 1 TL’den satılacak

Türkiyede halk ekmek üretimi gerçekleştiren halka ucuz ve kaliteli ekmek sunan ilçe belediyelerin başında yer alan Körfez Belediyesi yarın itibari ile 200 gram ekmeği 1 TLden satacak. En son teknolojiyle hijyenik şartlarda halka ucuz ekmek sağlayan fabrikada üretilen ekmekler hem üretim tesisinde hem de ilçe genelindeki 17 adet noktada vatandaşa sunuluyor.

YARINDAN İTİBAREN 1 TL

Belediyemiz tesislerinde üretilen ve 280 gramı 15 liradan satılan halk ekmek Büyükşehir Belediyesi ile tek tip fiyat uygulamasına geçilmesi ile birlikte 200 gram olarak 1 liradan satılacak. Vatandaşlarımız satışın yapıldığı üretim tesisi satış noktasından ve 18 büfeden yarın itibari ile 1 liradan ekmek alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.